İÇ TRANSFERDE 2 İMZA

İÇ TRANSFERDE 2 İMZA

Transfer harekatını sürdüren İnegölspor’da Oğuz Kocabal ve Çağdaş Topal’ın da sözleşmeleri birer yıl uzatıldı.

İnegölspor, iç transferde hızlı günler geçiriyor. Transfer komitesinin yoğun mesai harcadığı iç transferde önceki gün de 2 oyuncuyla anlaşma sağlandı. Kulüp tesislerinde yapılan toplantıda Oğuz Kocabal ve Çağdaş Topal sözleşmelerini birer yıl uzatan imzaları attılar.

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Bugün yine iç transferdeki görüşmelerimize devam ediyoruz. Bu anlamda iç transferde 4 kardeşimizle görüştük. Berkay, Ferit, Çağdaş ve Oğuz ile görüştük. Bu 4 kardeşimizin içerisinde Çağdaş ve Oğuz ile bugün net bir şekilde anlaşmaya vardık, birer yıl sözleşmelerimizi uzatmak kaydı ile. Ferit kardeşimiz de bizden 1 gün süre istedi. İnşallah ondan da olumlu ya da olumsuz cevabı en kısa sürede alacağız. Bizler güçlü İnegölspor’u oluşturmak için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. İki kardeşimizle de gerçekten bizlere olumlu bir şekilde yaklaştıkları için, tekrar bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Cenabı Allah her ikisine de kazasız, belasız, sakatlıksız bir yıl geçirmelerini nasip etsin. Şimdiden başarılar diliyorum ikisine de” dedi.

“DIŞ TRANSFERDE GÖRÜŞMELERE BAŞLAMADIK”

Dış transfer hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Başkan Korkmaz, “Şuanda dış transfer ile alakalı görüşmelere başlamadık. Öncelikle kendi içimizde, kendi bünyemizde olan kardeşlerimizle bir görüşmelerimizi bitirelim, ondan sonra iskelet kadroyu oluşturduktan sonra dış transfere yönelik çalışmalarımız devam edecek. Öncelikle kendi kardeşlerimizle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda 2 kardeşimizle anlaşmaya vardık. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer anlaşmayı düşündüğümüz kardeşlerimizle de görüşmelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

“İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ”

İnegölspor`da şampiyonluk ve play-off heyecanı yaşadığını belirten Oğuz Kocabal, “Öncelikle başkanımıza, yönetici ağabeylerimize, İsmail Güldüren`e teşekkür ediyorum. Bugün görüşmeye davet ettiler. Tekrar anlaşmaya vardık. 2 senedir buradayım. Şampiyonluk yaşadım. Bu sene play-off oynadık. Hayırlısıyla inşallah bu sene de şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.

“KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

Çağdaş Topal ise İnegölspor`da kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Kulübümde tekrar kaldığım için mutluyum. Başkanımız, yöneticilerimiz, İsmail ağabey bize güvenip tekrar bu camiada tekrar bizimle beraber olmak istedi. Görüştük. Başkanımız sağolsun çok olumlu yaklaşımda bulundu. Her iki tarafa da hayırlı olurlu olsun" dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07