https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

İçimizde burukluk var

İçimizde burukluk var

Kendi evinin ligin son iç saha müsabakasında Mersin İdman Yurdu´nu 5-0 mağlup eden temsilcimiz İnegölspor´da, müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Münür Kanar, "5-0 Bizi sevindirdi ama içimizde de burukluk var. Play Off´u kaçırdık" dedi.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ve Teknik Direktör Murat Yoldaş, Mersin İdman Yurdu müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu.

GENÇLERİN PERFORMANSI SEVİNDİRDİ

İnegölspor Başkanı Münür Kanar, ?İki takımda müsabakaya gençlerle çıktı. Bu arada gençlerimizin performansını da görmüş olduk. 5-0 bizi sevindirdi ama içimizde de burukluk var. Play-Off´u kaçırdık. Önümüzde Sivas Belediyespor maçı var. İnşallah ondan da istediğimiz sonucu alırsak 61 puan ile ligi sonlandırmış olacağız" dedi.

 

GELEN EKİBİN ŞAMPİYON YAPMASI LAZIM

Yeniden aday olup olmayacaklarının sorulması üzerine konuşan Kanar, "Biz öncelikle Sivas müsabakasını düşünüyoruz. Lig henüz bitmedi. Şuanda aday olacağım diyen kimse de yok. Düşer denilen takımı biz buralara kadar getirdik. İyi bir ekip gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum. Gelen ekip 58´in üstüne çıkması lazım, şampiyon yapmaları lazım" şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR´UN NEFERİYİZ

"Ben delikanlı gibi çıktım adayım dedim ve yönetimi aldım" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Kanar, ?İnsanlar beni neden bekliyor anlamıyorum. Kamuoyunda da bu algı oluşturuyorlar. ?Münür Kanar aday değil mi?´ diye soruyorlar. Bunu soracaklarına direk ben adayım diyecek ve gelecek, bizim yaptıklarımızdan daha iyi şeyler yapacak. Biz bu kadar imkânsızlıklara ve zorluklara rağmen buraya geldik. Biz İnegölspor´un neferiyiz. Bunu birileri devam ettirecekse gelsin. Bizim koltuk sevdamız yok. Gelecek yönetimlerin İnegölspor´u iyi temsil etmesi derdindeyiz. Ahmet gelir, Mehmet gider. Ama buraya reklam yapmak için geleceklersehiç kusura bakmasınlar. Canla, başla çalışacaklarsa, İnegöl insanını mutlu edeceklerse gelsinler, ben bunu isterim. Kimse benden rahatsız olmasın" diye konuştu.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sezon boyunca takıma emeği geçen herkese teşekkür eden Kanar, ?Bugüne kadar işadamlarının bizlere verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Futbolcularımıza, hocalarımıza, kulüp çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Bizi de halkımızı da mutlu ettiler ama işte içimizde bir burukluk var" dedi.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Teknik Direktör Murat Yoldaş ise, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Evimizde oynadığımız son maçımızdı. Aylar öncesinden düşmüş bir takımla oynadık. Onlarada bu onurlu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularımı sezon boyunca gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Sezon boyunca içeride ve dışarıda bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın özellikle dış sahada ikili ilişkiler kurdukları taraftarlarla bizleri çok iyi karşıladılar. Bizlere karşı dışarıda bu nedenle çok iyi davrandılar" dedi.

 

KAYBEDİLEN PUANLARIN ÖNEMİ SON HAFTALARDA ARTTI

Yoldaş, ?Önümüzde Sivas Belediyespor müsabakası var. O müsabakadan da galip gelerek 61 puanla bitirmek istiyoruz. Bu arada 6. sırada yer aldık. Daha önce kaybettiğimiz puanların önemi son haftalarda daha faza artıyor. Ama yapacak bir şey yok. Nasipte varsa oluyor, yoksa olmuyor. Pırlanta gibi bir takımız, ahlaklı bir takımız. Bu nedenle geldiğimiz nokta çok önemli. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50