İçişleri Eski Bakanı Efgan Ala 1 Kasım seçimlerini bu sözlerle değerlendirdi. ?MEMLEKET MESELESİ?

İçişleri Eski Bakanı Efgan Ala 1 Kasım seçimlerini bu sözlerle değerlendirdi.  ?MEMLEKET MESELESİ?

İçişleri Eski Bakanıve Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, 7 Haziran´dan sonra oluşan tabloda problemin memleket meselesine dönüştüğünü söyledi.

 

 

 

İçişleri eski Bakanı ve mevcutta AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, dün bir takım programları için İnegöl´e gelerek vatandaşlara seslendi.

?ÖNÜMÜZDE 4 ALTIN YIL VAR?

Konuşmasında 78 milyon vatandaşa seslendiğini belirten Efkan Ala, ?Önümüzde 4 altın yıl var. Zamanında şu partiye, bu partiye oy vermiş olabilir, ama gelin hep birlikte önümüzdeki 4 yılı altın yıl olarak Türkiye´ye hediye edelim. Öyle bir siyasi sonuç ortaya çıkaralım ki, siyaset kendi problemlerini konuşarak zaman tüketmesin. Koalisyon görüşmesi mi olacak, şununla mı görüşülecek diye günlerimiz, aylarımız, yıllarımız heba olmasın. 1 Kasım´dan itibaren Türkiye´nin bütün problemlerini masaya yatıracak bir şekilde bir siyasi atmosfer oluşsun.Biz yolumuza 4 yıl boyunca öyle bir devam edelim ki, kalkınma ve demokrasi hamlesi başlatalım ki, reform üzerine reform yapalım, Türkiye´yi bir daha geri dönülemez şekilde ilk 10´a girecek şekilde kalkındıralım. 2023 hedeflerine de o hızda yürüyelim. Milletimizin, memleketimizin, hepimizin buna ihtiyacı, azmi, kararlılığı var. Sadece bizim değil, bizim dışımızdaki kardeşlerimizin de Türkiye´nin bu başarısına İhtiyacı var. Bursa´da ortaya koyacağımız başarı, Türkiye´nin diğer illerine ve ilçelerine de örnek olacak ve Türkiye´nin özeti olan Bursa´da ortaya koyacağımız her bir başarı Türkiye´nin diğer bölgelerinde de aynı etkiyi yapacaktır. Öyleyse önümüzde 4 yıl, 4 fırsat yılı var. Bu 4 fırsat yılını bugüne kadar aldığı her imkânı, her siyasi iradeyi size hizmete dönüştürme becerisini göstermiş bir kadroya bir kez daha verirseniz, hep birlikte ´Evet istikrar, evet kardeşlik, evet kalkınma, evet demokrasi, evet reform, evet AB yolunda ilerleme´ diyen kadrolara verirseniz bize de gece gündüz durmadan size hizmet etmek, Türkiye´yi hak ettiği yere taşımak kalır. Bunun sözünü size veriyoruz. Seçim beyannamemizde Türkiye´nin kalkınmasının nasıl karşılanacağının en güzel örneğidir. Biz çalışırsak böyle çalışırız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz, yapacaklarımıza destek istiyoruz. Türkiye´yi sizlerle beraber ileriye taşıyacağız. Geçtiğimiz 3-5 ayda olan biteni hep birlikte izledik. Problem bir parti meselesi olmaktan çıktı, memleket meselesi haline dönüştü. Türkiye ne zaman dinamiklerini harekete geçirse, mesafe üstüne mesafe alsa, engelleri kaldırıp yoluna devam etse çeşitli ittifaklar işbirliği ile bir araya gelerek bizim yolumuzu kesmeye çalışıyorlar. Biz kardeşliği sağlam tuttuğumuz sürece bunların hiç birisi başarılı olamaz, başarılı olacak olan milletimizdir? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68