www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İGİAD YÖNETİMİ TÜGİK İŞ ZİRVESİNE KATILDI

İGİAD YÖNETİMİ TÜGİK İŞ ZİRVESİNE KATILDI

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu 2016 İş Zirvesi, Antalya´da gerçekleşti. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan İnegöl Genç İşadamları Dernek Başkanı Hakan Özdemir, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral´a İnegöl Mobilyası´nın simgesi haze

Antalya´da toplanan TÜGİK (Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu) 2016 İş Zirvesi, üyelerin turizm sektörüne destek kararıyla başladı.

İki gün süren toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Erkan Güral, TÜGİK olarak zor günler geçiren turizm sektörüne destek amacıyla, yıl boyunca üyeler ve aileler olarak, iş gezileri dışındaki tatil amaçlı gezilerini yurt içinde yapmaya karar verdiklerini açıkladı.

Terör olayları ve Rusya ile yaşanan gerilim nedeniyle turist sayısındaki azalmanın önümüzdeki dönem devam edebileceğine dikkat çeken TÜGİK Başkanı Güral, ?Bu sene Türkiye Turistiyiz? diyerek başlattığı çağrı hakkında şunları söyledi; ?TÜGİK olarak ülke turizminin yaşadığı sorunlu döneme nasıl destek verebiliriz diye düşündük ve şöyle bir karar verdik. Bizler TÜGİK üyeleri olarak yıl boyunca iş seyahatlerimiz dışındaki tatil amaçlı turistik gezilerimizi yurtiçinde yapalım. Yetmedi, çevremizi de böyle yapmaya davet edelim. Hem sayı olarak hem etki alanı olarak hiç küçümsenmeyecek bir güç oluşturuyoruz. Böylece iç turizminin canlılığına destek vereceğiz?dedi.

İnegöl Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de zirvede 2 gün boyunca yerini aldı. Toplantıyı değerlendiren İGİAD Başkanı Hakan Özdemir "İGİAD olarak ülkemize faydalı projelerde yer alıyor ve destekliyoruz.  2016 yılında iş dünyasına çok büyük görevler düşüyor.  Ülke ekonomisine katkı sağlayabilecek, ekonominin gelişimi yönündeki adımları destekleyecek her türlü çalışmanın içinde İGİAD olarak yer alacağız." dedi.

Özdemir, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral´a İnegöl´ün sembolü haline gelen Hazeran Sandalye hediye etti.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00