İGİAD 4 MİLYONLUK DESTEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

İGİAD 4 MİLYONLUK DESTEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Mobilyacı üyelerine 4 milyonluk destek için düğmeye bastı. Başkan Bahadır Bayraktar, “Projemiz ile mobilya firmalarının uluslararası arenada farklılık yaratmasını hedefliyoruz.” dedi.

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD)  Mobilyacı üyelerine 4 milyonluk destek için düğmeye bastı. İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar, “Bir süre önce Ekonomi Bakanlığı ile görüşmelerini yapmış olduğumuz ve çalışmalarına başladığımız Uluslararası rekabette mobilyacılarımızın hem içsel süreçlerinin daha iyileştirilmesi, hem de mobilyacılarımızın ihracatının arttırılmasını hedeflediğimiz projemize başlayacağımız toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.” dedi.  

 

Proje kapsamında firmaların ihtiyaçlarını tespit ettiklerini kaydeden Bahadır Bayraktar, “Proje bünyesinde ilk etapta tüm firmalarımızın ihtiyaçları tespit edilerek sonuç odaklı çalışmalarla firmalarımızın farklılık yaratmalarına katkıda bulunacağız. Bu sayede Dünya’da mobilya başkenti olmayı hedefleyen şehrimizin mobilyacı firmalarının uluslar arası arenada farklılık yaratmasını hedefliyoruz. Alınacak destek tutarı projemiz için 4 milyon TL.” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32