İGİAD ÜYELERİNE ALTIN ÖĞÜTLER

İGİAD ÜYELERİNE ALTIN ÖĞÜTLER

İGİAD yönetim danışmanı ve RM Danışmanlık firmasının sahibi Memiş Yılmam, İGİAD üyelerine yönelik, “Sivil Toplum Kuruluşların önemi, üyelerine ve topluma kattığı gelişim“ konulu enteraktif eğitim verdi.

İGİAD Yönetim Danışmanı RM Danışmanlık firmasının sahibi Memiş Yılmam, tarafından İGİAD üyelerine yönelik, “Sivil Toplum Kuruluşların önemi, üyelerine ve topluma kattığı gelişim “ konulu enteraktif eğitimi gerçekleştirildi.

Otel Angelacoma’da düzenlenen eğitim toplantısında, toplum yaşamındaki insanın ihtiyaçları konusunda bilimsel  bilgiler veren Yılmam, bireyin toplumdaki yeri ve önemini örneklerle anlattı. Bilimsel perspektifte açıklamalar yapan eğitmen Yılmam, Maslow’un ihtiyaçlar piramidini örnek vererek, insanın belirli bir aşamadan sonra mutlu olabilmesinin yolunun mutlaka toplum içinde faydalı çalışmalara katılmak olduğunu vurguladı. Yılmam, İGİAD’ın bu noktada toplumda çok önemli bir misyona sahip olduğunu üyelerin kurumsal gelişme çalışmalarının yanında, mutlaka sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını, bu sayede de yaşadığımız topluma daha faydalı olunabileceğini söyledi.

 İGİAD Başkanı Bahadır Bayraktar seminer sonrası eğitmen Memiş Yılmam’a teşekkür ederek İGİAD’ın geçmişte gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07