www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İGİAD´dan Hain Saldırıya Kınama

İGİAD´dan Hain Saldırıya Kınama

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı ve TÜGİK yönetim kurulu üyesi Hakan Özdemir, PKK terör örgütü tarafından Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen, astsubay eşi ve bebeğinin şehit olduğu hain saldırıyı kınadı.

Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine otomobille dönerken, PKK´lı teröristlerin yola önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya (25) ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya´nın şehit olması ülkeyi yasa boğarken, İGİAD´dan hain saldırıya kınama geldi.

 

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, ?Hakkâri´nin Yüksekova ilçesinde yola döşenmiş patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda yaşamını yitiren anneye ve bebeğine rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Hain terör örgütleri, ülkemizin birliği ve dirliğini bozmaya yönelik saldırılarından birini daha gerçekleştirdi. Bu hain saldırıda bir astsubayımızın daha yaşına girmemiş bebeğinin şehit olması, bebek katillerinin yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler her ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır. Gerekçesi ne olursa olsun ve nereden gelirse gelsin terör bir insanlık suçudur. Bu nedenle aklıselim tüm kesimlerce lanetlenmeli ve terörle mücadele konusunda tüm ülkeler güç birliği oluşturmalıdır. Bugün Türkiye´de yarın Avrupa´nın ve Dünya´nın bir başka ülkesinde günahsız insanları katledecektir. Birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef alan terör saldırılarını lanetliyor, aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Türkiye bu hain saldırıya gereken cevabı verecek güçtedir. Dileğimiz, hızla sonuç alınması, huzur ve güven ortamının korunmasıdır? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19