www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İGİAD’ta yeni dönem

İGİAD’ta yeni dönem

Hakan Özdemir’in tüzük gerek aday olmadığı genel kurulda, İGİAD Başkanlığına İsmail Sülek seçildi.

İnegöl Genç İş Adamları derneğinin olağan genel kurulu İTSO toplantı salonunda gerçekleşti. Tek adaylı kongrede yeni başkan İsmail Sülek seçildi.

Genel kurulda selamlama konuşması yapan Sülek, “Değerli İnegöl genç iş insanları derneği aile mensubu hanımefendi ve beyefendiler,  derneğimizin 16. Genel kurul toplantısına göstermiş olduğunuz teveccühleriniz için yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. Geçen dönem başkanımız sayın Hakan Özdemir bey ile birlikte 4 sene boyunca İnegöl Genç İş İnsanları dernek yönetiminde görev alma onurunu yaşamış bulunmaktayım. Yeni dönemimizde hakan başkan ve önceki yönetimlerin başarılarına gölge düşürmeden azami gayretle başarı grafiğinin yükseltilmesi,  yönetim kurulumuzda ve diğer kurullardaki arkadaşlarımızın eşgüdümüyle olacaktır. Son geçirdiğimiz dönemde dünyanın ve ülkemizin ciddi etkisini hissettiği Covid-19 pandemisi nedeniyle iş dünyası olumsuz etkilenmiş belirli işletmeler küçülmüş, jeopolitik olan işletmelerde ise büyüme ve istihdam artışları görülmüştür. Toparlanma dönemine gireceğimiz yakın gelecek ile alakalı ne yapmamız gerektiğini, hazırlıklarımızın ne olacağını, fırsat ekonomisini nasıl yakalayacağımızı anlamak ve anlatmak durumundayız. İnegöl Genç İş İnsanları Derneğimizin kuruluş amaçlarından olan üyeler arası iş birliği, bilgi değişimi, ortak veya bireysel iş dünyasına ait sorunlarımızın da çözümünde beraber hareket ederek sinerji oluşturabilmeyi ummaktayız. Bu anlamda, düzenli olarak yapacağımız yönetim kurulu veya kurullardaki toplantılarımıza tüm üyelerimizin, oluşturacağımız komitelerimizin istedikleri zaman katılabileceğini ve katkı sunmalarını bekliyoruz. Nazik katılımlarınız ve İnegöl genç iş insanları derneği yönetimi için arkadaşlarıma ve bana teveccüh etmenizden dolayı en içten teşekkürlerimi sunar yeni dönemimizin hem şehrimiz hem de bizler için bereketli olmasını temenni ederim.”ifadelerini kullandı.

Yeni yönetim

İsmail Sülek Başkanlığındaki yeni İGİAD Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Nedim İncebay, Umut Ortakçı, Doğukan Bedir, Turgut Ordu, Mehmet Emre Kösen,  Mustafa Uysal, Emre Şen, Sevda Özcan, Cansu Özdemir, Meliha Akkan, Ömer Çağlayan, Cihan Çelik, Mustafa Özdemir, Furkan Ayhan, İbrahim Kırcalı, Bayram Hasret.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29