İĞRENÇ, KALLEŞÇE, NAMERTÇE?

İĞRENÇ, KALLEŞÇE, NAMERTÇE?

Genel Sağlık İş Sendikası İnegöl Temsilciliği Basın Sözcüsü Erman Açıkgöz, Türkiye´nin kanayan yarası olan terörün yine can aldığını belirterek; ?Bu iğrenç, kalleşçe ve namertçe yapılan katliamları lanetliyoruz? dedi.

 

Genel Sağlık İş Sendikasıİnegöl Temsilciliği Basın Sözcüsü Erman Açıkgöz, ?Yıllardır yurdumuzun bağrında iyileşmeyen yara dün akşam saatlerinde yine kanamıştır. Devletimizin başkentinde milletimizin yüreğinde patlatılan bomba aramızdan 28 canın şehit olmasana 61 kişinin yaralanmasına sebep olmuştur. Yine bugün Diyarbakır da güvenlik güçlerimize karşı yapılan hain saldırıda 7 askerimiz şehit olmuştur. Bu iğrenç, kalleşçe ve namertçe yapılan katliamları lanetliyoruz.Bu şerefsizliği yapanlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamamışlardır ve ulaşamayacaklardır. Bizi korku ya paniğe sevk etmeye çalışan bu hainlere açıkça söylüyoruz ki. Korkmuyoruz,korkmadık, korkmayacağız. Türk milleti olarak binlerce yıldır sürdürdüğümüz beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmemiştir yetmeyecektir. Hainlere gerekli cevap muhakkak Devletimiz tarafından misliyle verilecektir. Ancak Devletimiz den beklentimiz bu yüreğimizi yakan saldırıların oluşmasında ihmali olanlarında cezalandırılmasıdır. Bilinmelidir ki görevini ihmal edenler de hainler kadar suçludur? dedi.

 

?BİRLİK OLMA ZAMANIDIR?

Açıkgöz, ?Biz sağlık çalışanları olarak kimden gelirse gelsin hedefi kim olursa olsun terörün her türlüsü lanetliyoruz ve milletimizin terörle mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz.Daha önce de söylediğimizi bir kez daha söylüyoruz.Ülkemize, Cumhuriyetimize, üniter devlet anlayışımıza sahip çıkma, birlik olma zamanıdır. Emperyalistlere ve işbirlikçilerine Kuvvay-i Milliye ruhuyla ders verme zamanıdır. Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti Cumhuriyetimizi korumak ve kollamak vazifemizdir. Yıllar önce olduğu gibi bugün de hainlerin bütün oyunlarım bozacak, bütün planlarını boşa çıkartacak olan milletin azim ve kararlılığıdır. Devletimize, ulusumuza ve güvenlik güçlerimize kurulan tuzakları bozmalı, sebep olanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır. Bu yolda Atatürk gençliği olarak muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehit vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00