İHH 250 YARDIM PAKETİ DAĞITACAK

İHH 250 YARDIM PAKETİ DAĞITACAK

İHH Tanıtım Başkanı Önder Duran, Ramazan ayı boyunca 250 adet yardım paketi dağıtılacağını duyurdu.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD), ramazan hazırlıklarını tamamladı. İnegöl İHH Tanıtım Başkanı Önder Duran, Ramazan ayı içerisinde yapmayı hedefledikleri çalışmaları açıkladı.

 

320 AİLENİN YÜZÜ GÜLECEK

Kuruldukları günden bugüne kadar İnegöl’de birçok konuda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden İnegöl İHH Tanıtım Başkanı Önder Duran, “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da İnegöl’de erzak dağıtımlarımızı yapacağız. 250 paket erzakımızın yanı sıra Ramazan bayramında da yetim ailelerine 70 adet bayram paketi dağıtacağız” dedi.

 

RAMAZANA GÜRCİSTAN’DA GİRECEKLER

Yurt içinde olduğu gibi yurt dışı yardım çalışmalarını da sürdürdüklerini hatırlatan Önder Duran, “Bu bağlamda Gürcistan’da ihtiyaç sahiplerine yardımlar dağıtacağız. İnegöl İHH Yönetim Kurulu arkadaşlarımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına bu akşam Gürcistan’a doğru hareket edecekler. Dört gün boyunca Gürcistan’da yardım çalışmalarını yürütecek olan ekibimiz Salı günü yurda dönüş yapmış olacaklar” diye konuştu.

 

Öte yandan, Bosna için sürdürdükleri yardım çalışmalarına da devam ettiklerini ifade eden Önder Duran, “Ulaşım maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı ayni yardımın kabul edilmediği yardımlar çerçevesinde sadece nakdi yardımları kabul ediyoruz. Yardımlarını Bosna’ya ulaştırmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza da bu vesile ile bir çağrıda bulunmuş olalım. Yardım kampanyası kapsamında toplayacağımız miktar İHH Genel Merkezi aracılığıyla Bosna’da ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılacaktır” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22