www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İHMED PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

İHMED PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

İnegöl İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından oluşturulan yeni yönetim kurulu, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça´yı makamında ziyaret etti.

 

Samimi şekilde geçen ziyaret esnasında bir konuşma yapan İHMED Başkanı Ahmet Taştan, ?Pazar günü İHMED yeni yönetimi seçildi. Tüm camiamıza bu açıdan teşekkür ederiz. Şimdi tüm ayrılıkları kıyıya bırakılacak herkes bir imam hatipli ruhu ile kucaklanacaktır. Çiçeği burnunda yeni yönetim olarak İnegöl´ün mülki amiri yani Kaymakam Ali Akça´yı ziyaret ediyoruz. Kendileri ile fikir alışverişinde bulunmak ve önerilerini dinlemek üzere buradayız? dedi.

AKÇA´DAN YENİ YÖNETİME BAŞARI TEMENNİSİ

Kaymakam Ali Akça ise, yeni bir kadro ile yönetime gelen İHMED yönetimine bu dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar dilerken; seçilen arkadaşları da tebrik etti.

YÖNETİM TANITILDI

Ziyarette İHMED Yönetimi ile tek tek tanışıldı. Atanur Balcı, kurumsal bir hafıza gibi kurulduğu günden beri yönetimde bulunduğunu, Belediye görevlisi olarak aynı zamanda Bem Bir Sen İlçe Başkanı olarak görev yaptığını açıkladı. Belediyede memur olarak görev yapan 1995 İmam Hatip Lisesi mezunu Kibar Özalp, bu dönemde ilk defa yönetime seçildiğini belirtti. Öğrencilerinin yanında yönetiminde bulunan İHL Meslek dersleri hocası Abdülvasih Duran da, yönetime davet edildiğinde kıramayıp onların yanında yer aldığını aktardı. Ömer Kaban da bu sene ilk kez yönetime katıldığını ve imam hatiplere yardım etmek istediği belirtti.

PROJE İMAM HATİP LİSESİ KALİTE SORUNUNA ÇÖZÜM OLACAK

Ziyarette İnegöl´de proje imam hatip lisesine ihtiyaç olduğunun altı çizildi. Altı tane imam hatip ortaokulu olduğu ve bu sene ilk kez sekizinci sınıfta TEOG sınavına girecekleri ve mezun olacakları belirtildi. Taştan, ?Bu okullardan çıkan zeki öğrenciler proje imam hatip liselerinde üniversiteye hazırlanacaklardır. Proje imam hatipler eğitimde kalite sorununa bir çözüm olacaktır. İHMED olarak bu konuda gerekli açıklamalarıyapacağız ve yetkili makamları teşvik edeceğiz. Mezunlar arası dayanışmanın artırılması ve buradan doğacak sinerji ile imam hatiplerin ihtiyacına cevaplar üretilecektir? dedi.

?İHMED´İN EVVELİYATINI BİLİYORUM?

İHMED Yönetim Kurulu bir saatlik muhabbet dolu ziyaretten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ı makamında ziyaret etti. Bilican, eski bir İmam Hatip Müdürü olarak yeni seçilmiş yönetime çalışmalarında başarılar diledi. İHMED´in evveliyatını bildiğini ve bazı yanlış anlaşılmaların merkezinde bulunduğunu işaret etti. Tanışmadan sonra daha derin konularda konuşmalar yapıldı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19