İHMED, TEMSİLCİLER İLE BULUŞTU

İHMED, TEMSİLCİLER İLE BULUŞTU

İnegöl İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensuplar Derneği (İHMED), dönem temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

 

İHMED, dönem temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan İHMED Başkanı Ahmet Taştan, “Bu akşam siz dönem temsilcileri ile derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapmak ve dönem arkadaşlarınızın dilek ve temennilerini almak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle geçen dönem mezunlarımızın hayatında ilk defa gerçekleşen Mezun Dönemler Futbol Turnuvası düzenledik. Ufak tefek kusurlarıyla birlikte bizleri memnun eden bir çalışma oldu. Şampiyonluk kupasını 96 mezunlarını kaldırdı” dedi.

 

YENİ TURNUVALAR YOLDA

İmam Hatip Lisesi Mezunları’nın üst kuruluşu ÖNDER’in İstanbul’daki toplantısına katıldıklarını hatırlatan Taştan, “Faydalı bir toplantı oldu. Böyle toplantılarda ülkemizin birçok bölgelerinden temsilciler katılmıştı. Yaz tatili başladığında Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ile ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi çerçevesinde ‘İHMED 2014 Yaz Okulu’ tertip ettik. Bununla birlikte Vehbi Koç İlkokulu’nda da bir faaliyet gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde siz dönem temsilcilerimiz vesilesi ile dönem mezunu arkadaşlarımızı derneğimizde ağırlamak istiyoruz. Ayrıca ‘Dönemler Arası Masa Tenisi Turnuvası’ düzenlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

MEZUNLAR, PROJELERİ DEĞERLENDİRDİLER

Dönem temsilcileri ise İHMED’in hayata geçireceği projelerle ilgili görüşlerini Başkan Taştan ve yönetim kurulu üyelerine sundular. Toplantıya yönetim kurulu üyesi Atanur Balcı, Turgay Oltulu, 85 Mezunları temsilcisi Recep Durgut, 86 Mezunları temsilcisi Mehmet Bayrak, 87 Mezunları temsilcisi Mustafa Okur, 89 Mezunları Temsilcisi Fatih Öztürk, 93 Mezunları temsilcileri Zafer Gürler ve Enver Dede, 95 Mezunları Temsilcisi Metin Akbulut, 97 Mezunları temsilcileri Kenan Alemdar ve Cem Taşkıner, 99 Mezunları Temsilcisi Yusuf Yılmaz katılım gösterdiler. Başkan Ahmet Taştan, katılmalarından ve değerli fikirleri yönetimle paylaştıklarından dolayı teşekkür etti.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32