www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İHRACATÇIYA KOLAYLIK

İHRACATÇIYA KOLAYLIK

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, dış ticarette daha güvenilir bir ticaret imkânı sunmak amacıyla Dış Ticaret İstihbarat Birliği kuracaklarını açıkladı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, dış ticarette önemli rakamlara ulaşan İnegöllü firmaların daha güvenilir ticaret gerçekleştirebilmeleri amacıyla yeni bir projeyi daha hayata geçirmek için gün saydıklarını belirtti.

GÜVENLE İHRACAT YAPILABİLECEK

Projeye ilişkin bilgi veren İTSO Başkanı Metin Anıl, ?İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak 4 yıllık stratejik planlar hazırlıyoruz. Bu yıl yeni hazırladığımız stratejik planımızda ihracatçı üyelerimizin faydalanacağı Dış Ticaret İstihbarat Birliği kurulacak. İhracatımızı daha fazla geliştirip, ihracat rakamlarımızı artırmak, kilogram fiyatlarımızı yukarılara çıkartmak adına Dış Ticaret İstihbarat Birliğini hayata geçireceğiz. İhracatçı arkadaşlarımız ihracat yapacakları ülkedeki müşterilerini daha yakından tanıma, ?sağlam mı çürük mü?´ sorusuna daha çabuk cevap bulma adına istihbarat birimimizden faydalanacaklar. Hedef pazarlar konusunda da oda olarak her türlü desteği vereceğiz. Şuanda bu konuyla alakalı uzman arkadaşları yetiştiriyoruz? dedi.

TAHMİNİ BÜTÇE 4,5 MİLYON

Odanın bütçesinin onaylandığını da hatırlatan Metin Anıl, ?Her yıl bütçemiz bir önceki yıllara bakılarak tefe-tüfe ve enflasyon rakamları göz önünde bulundurularak revize ediliyor. Bu yılki bütçemiz 4,5 milyon TL gibi duruyor. Bu bir tahmini bütçe?? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29