www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İki adaydan birlik mesajı

İki adaydan birlik mesajı

Saadet Partisi´nin lokma standında buluşan SP Adayı Hasan Eroğlu ile İYİ Parti Adayı Hakan Özdemir, birlik beraberlik mesajı verdi.

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren partiler, çarşı ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  Bu kapsamda Uzun Sokakta lokma ikramında bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu´nu ziyaret eden İYİ Parti Adayı Hakan Özdemir, partililerle selamlaştıktan sonra dağıtılan lokmaların tadına baktı. Birlikte lokma yiyen iki başkan adayı dostluk mesajları verdiler.

Açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Öncelikle İnegöl halkımızı selamlıyorum. Bugün İnegöl´de halkımıza lokma ikramında bulunurken Millet İttifakı Adayı Hakan Özdemir abimiz standımızı ziyaret etti. Kendisine lokma ikramında bulunduk. Bu tablolar Ülkemizin ihtiyacı olan tablolar. İnşallah biz bu tabloyu Genel Başkanlar nezdinde de görürüz. Hem toplumdaki kutuplaşmanın önüne geçmiş olunur hem de insanlarımız kendi düşüncelerini, kendi iradelerini sandığa daha rahat yansıtmış olur? diye konuştu.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise, ?Duydum ki Hasan kardeşim lokma dağıtıyormuş, öğlen yemeğini bedavaya getirelim dedik geldik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bizi çok güzel ağırladılar. Bizim İnegöl´ümüzde beka meselesi diye bir şey yoktur arkadaşlar. Görüyorsunuz manzara ortada. Tüm İnegöl halkına buradan sevgiler ve saygılar gönderiyorum. Aday arkadaşlarımızda başarılar diliyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87