www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İKİ KAZA İKİ YARALI

İKİ KAZA İKİ YARALI

Dün İnegöl´ün iki ayrı noktasında meydana gelen ve servis araçlarının da karıştığı kazalarda 2 kişi yaralandı.

İlk kaza Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İNGAZ kavşağından gelip Mimar Sinan Bulvarı üzerinden Devlet Hastanesi istikametine doğru seyir halinde olan 57 yaşındaki sürücü Osman A. idaresindeki 16 JJP 41 plakalı özel otomobil, ParkYolu Caddesi´nden gelip Hastane Kavşağı´ndan Mimar Sinan Bulvarına çıkan İsmail Hakkı S. idaresindeki 16 S 6406 plakalı servis aracı ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile özel otomobilde bulunan sürücünün eşi 51 yaşındaki Emine A. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Servisaracından yolcu bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA ÇARPARAK DURABİLDİLER

İkinci kaza ise Gaziler Sokak ile Altay Caddesi´nin kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre; Gaziler Sokak´tan gelip Altay Caddesi´ne çıkan Recep M. idaresindeki 16 S 6373 plakalı servisi aracı, Altay Caddesi üzerinde seyir halinde olan Turgay Ö. idaresindeki 16 LMA 35 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan araçlar Gaziler Sokak üzerinde park halinde olan iki araca da çarparak durabildiler. Kazada, özel otomobilde bulunan Özlem Ö. vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

İki ayrı kazada yaralanan kadınlar, olay yerlerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünekaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazalar ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25