www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İKİ SÜPER ZİRVEDE

İKİ SÜPER ZİRVEDE

Süper Amatör Lig A Grubunda İnegöl rüzgarları esmeye devam ediyor. Kafkasspor, Burgazspor engelini de aşarak liderliğini sürdürürken, B grubunda ise İnegöl derbisinde Kocatepe’yi 3-1’le geçen Yenicespor, üst üste 4. Galibiyetini alarak liderli

Süper Amatör Ligde 5. hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynandı. Karadeniz Güvenspor ve Kocatepe haftayı mağlup kapatırken, 4 temsilcimiz ise 3 puanı hanelerine yazdırdılar.

KAFKAS’I DURDURANA AŞK OLSUN

A grubunda lider Kafkasspor, sahasında Burgaz’ı ağırladı. 23. dakikada Hakkı’nın uzaktan attığı golle 1-0 geriye düşen Kafkas Kartalı, 33.dakikada Serkan’ın kafa golüyle beraberliği yakaladı. Bitime 2 dakika kala Cengiz’in ara pasında Mehmet, topu kaleci Cihan’ın uzanamayacağı köşeye bıraktı ve Kafkasspor’u 2-1 öne geçirdi. 89. dakikada rakibine arkadan yaptığı müdahaleyle Burgazspor’dan Hakan Çelik kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Kafkasspor A grubundaki liderliğini sürdürdü.

KURTULUŞ ÖRNEKKÖY’Ü SEVDİ

Son iki haftada puan alamayan Kurtuluşspor ise sahasında ağırladığı Orhangazi temsilcisi Örnekköy’ü tek golle geçti ve puanını 9’a çıkardı. Kurtuluşspor’un golü 63. dakikada Hasan Sever’den geldi.

K. GÜVEN KAN KAYBEDİYOR

4 haftada 8 puan toplayan Karadeniz Güvenspor da evinde Demirtaş’a mağlup oldu. Bordo Mavilileri, 90+3. dakikada Mustafa’nın attığı golle sahadan puansız ayrıldı.

YENİCE SERİYE BAĞLADI, KOLTUĞU KAPTI

Gemlik mağlubiyetinin ardından oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Yenicespor, zirveye oturdu. İnegöl derbisinde grubun puansız ekibi Kocatepespor’u 3-1 mağlup eden Yenicespor, galibiyet serisini 4’e çıkardı. Averajla gerisinde yer alan Bağlarbaşı’nın da puan kaybetmesiyle Yenicespor, 12 puanla zirveye oturdu.

2 AVANTAJ 3’TE BİTER

İnegölspor ise 2-0 geriye düştüğü maçta Mahmut, Yusuf ve Egemen’in golleriyle Orhanelispor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00