www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İkiz kardeşlerden çifte düğün

İkiz kardeşlerden çifte düğün

İnegöl'de yaşayan tek yumurta ikizleri 32 yaşındaki Selda-Ceyda Güçlü kardeşler, Viyana'da yaşayan kendileri gibi tek yumurta ikizleri 36 yaşındaki Erdoğan-Şendoğan Özçelik kardeşler ile dünya evine girdiler.

Selda-Ceyda kardeşler teyzekızları Öznur Metin aracılığı ile tanıştığı Erdoğan-Şendoğan Kardeşler, önceki akşam Angelacoma Otel'de gerçekleştirilen düğün töreninde dünya evine girdiler.

 TANIŞMALARINA VESİLE OLDU

Çiftlerin tanışmalarında arabuluculuk ettiğini ifade eden Öznur Metin, Ben konuşmalarını istedim. Beğenirseniz olur, beğenmezseniz olmaz dedim. Selda ve Ceyda benim teyzekızlarım. Bugün de düğünlerini yapıyorlar. İnşallah mutlu olacaklar. Yanımızdan gittikleri içinde üzgünüz” dedi.

 ÇOK TUHAF BİR DUYGU

Türkiye`de tek yumurta ikizlerinin tek yumurta ikizleri ile evlenmesi olayının 2 tane olduğunu, kendilerinin ise 3. çiftler olduklarını ifade eden Selda Güçlü, Çok tuhaf bir duygu. Ne kötü ne de iyi. Kardeşimden ayrılmayacağım için çok mutluyum. Viyana'da oturacağız. Türkiye`de tek yumurta ikizleri olarak 3. yüz galiba” şeklinde konuştu.

 KARDEŞİYLE KOMŞU OLACAK

Selda Güçlü`nün eşi Erdoğan Özçelik ise, Duygularımız çok tuhaf, dördümüz aynı binada kalacağız ve kardeşimle komşu olacağım” diye konuştu.

 HAYATIMIZDA HİÇ AYRILMADIK

İkiz kardeşlerden gelin Ceyda Güçlü kardeşi ile hiç ayrılmadığını belirterek, Hayatımıza hep beraber başladık, hayatımızda hiç ayrılmadık zaten. Bizim için hoş olan bu idi. Birimiz önce evlensek üzülecektik şimdi öyle bir çekincemiz yok. Eşlerimizin de kardeş olması bizim için çok güzel” ifadelerini kullandı.

 HERKESE NASİP OLMAZ

İkiz damatlardan Şendoğan Özçelik ise, Mutuyum, şanslıyız kardeşimle beraber evleniyorum. Herkese nasip olmaz” dedi.

 Düğündeki bir diğer ayrıntı ise düğün arabaların aynı marka, aynı model ve aynı renkte olmasıydı. Gelinler birbirleri ile elti olurken, damatlar ise bacanak oldular. Çiftler düğünden sonra Viyana`da yaşayacaklar.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19