İKTİDAR ETNİK TERÖRE CESARET VERDİ

İKTİDAR ETNİK TERÖRE CESARET VERDİ

Son günlerde artan terör olaylarına ilişkin bir açıklama yapan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazıl, iktidarın izlediği politikalarla etnik teröre cesaret verdiğini öne sürdü.

Bölücü teröre gösterilen nezaketten sonra PKK’nın hain saldırılarına hız verdiğini belirten İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Sazıl, “PKK terör örgütü ve şehir uzantılarının, ölüm makinesi gibi çalışması ve masum insanları hedef haline getirmesinin, çok vahim bir noktaya gelindiğine işaret ederek, “Ankara ve Siirt’teki vahşet ne ilktir ne de anlaşıldığı kadarıyla son olacaktır. Bölücü terör örgütü hazırladığı kanlı saldırılarla toplumu korkutmak, sindirmek ve teslim almak için her çirkefliğe ve vahşete başvurmaktadır. Ne ibretlik bir çelişkidir ki; barıştan, demokrasiden ve özgürlükten bahseden katiller, belirli aralıklarla sivil vatandaşlarımıza gözlerini kan bürümüşçesine saldırılar düzenlemektedir. Ancak daha vahimi ise, devletin başı bu olayı sadece kınamakla kalmıştır. İktidar, Mecliste PKK’nın siyasi uzantısı olan BDP’yi siyasi kimlik ile tanımış son olarak da MİT’i PKK ile masaya oturtmuş ve pazarlık yaptırmış, etnik teröre cesaret vermiştir. Ortadoğu sultanı Başbakan ise Yurt dışı gezilerini henüz yeni sonlandırmıştır” dedi.

Başbakan’ın Yurt Dışı Gezilerine Anlam Veremiyoruz

İsrail’le girilen söz düellolarını değinen Sazıl,: “İsrail bizim zaten dış düşmanımızdır ve kalenin dışında beklemektedir. Ancak kale, içeriden saldırıya uğramaktadır. Bu durumda iktidarın yapması gereken İsrail’i bırakıp PKK’ya bakması olacaktır. Memleket her geçen gün kan gölüne dönerken, onlarca vatan evladı ve sivil vatandaş şahadet şerbeti içerken, Başbakanın yurt dışı gezilerinde bulunmasına anlam verememekteyiz.”

Türkiye Uçurumun Eşiğine Gelmiştir

 “AK Parti’nin il başkanlarının ve milletvekillerinin ağzında son günlerde hep aynı cümleler gezmektedir ‘PKK ile görüşülebilir, bu normaldir.’ Dünyanın hiçbir ülkesi Terörist ile masaya oturmazken, ileri demokrasi adı altında Başbakanın talimatı ile devletin en stratejik kurumları masaya oturmakta ve PKK ile pazarlıklar yapmaktadır. İktidar terör konusunda Türkiye’yi her geçen gün biraz daha felakete sürüklemektedir. Bunun neticesinde ise Türkiye uçurumun eşiğine gelmiştir”

Hepimiz Ermeniyiz Diyenler Şimdi Nerede?

Hrant Dink cinayeti ve sonrasını anımsatan Sazıl, “Devleti yönetenlerin sessizliğine maalesef,  büyük Türk Milleti de katılmaktadır. Her ne kadar kan akmasını tasvip etmesek bile, bir Ermeni’nin öldürülmesi üzerine on binlerce kişi sokaklara dökülüp ‘Hepimiz Ermeniyiz’ pankartları açmış ve Ermenilere destek veren sloganlar atmışlardır. Trabzon’da öldürülen papaz için Hıristiyan, öldürülen Ermeni için Ermeni olanlar; verdiğimiz bunca Şehide rağmen nedense Türk olmayı başaramamaktadırlar. Ekmek yedikleri, özgürce yaşadıkları, namusunu bile o devletin Mehmetçiklerinin koruduğu ülkenin askerleri şehit edilirken ne sözde aydınlar, ne de Milletimizden ses çıkmamakta, bu hain saldırıları doğal karşılamaktadırlar. Konu Futbol olduğunda herhangi bir kulübe haksızlık yapıldığı kanısına varıldığında, yüz binleri aşan kitleler sokağa dökülmekte ve Futbol Federasyonuna tepki göstermektedir. Ancak milletimiz bir taraftar topluluğu kadar olamamakta, tepki gösterememektedir.”

Kandile Yürümeye Davet Etti

Sazıl sözlerinin sonunda; ülkücüler olarak, bir Ermeni öldüğünde Ermeniyiz diye bağıranları Türk olmaya, Mehmetçik olmaya ve Vatan için Şehit olmaya, gerekirse bölücü teröre karşı Kandile yürümeye davet ettiklerini söyledi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07