İKTİDARA KIRMIZI IŞIK

İKTİDARA KIRMIZI IŞIK

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Gençlik Kolları üyesi Kardelen Ahi, 17 Aralık yolsuzluk ve para aklama olaylarını unutturmayacaklarını belirterek, İktidara dur demek, kırmızı ışık yakmak için sahaya çıktık” dedi.

AK Parti hükümetinin yolsuzluk iddiasında bulunan gençler, ellerindeki broşürlerle vatandaşlara bunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

 “KIRMIZI IŞIK YAKMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTIK”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Gençlik Kolları Üyesi Kardelen Ahi, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak, bugün burada türlü yollarla unutturulmaya çalışılan, hırsızlık, rüşvet ve kara para aklama olaylarını unutmadığımızı, tüyü bitmemiş yetim hakkını yiyenlerden hesabını soracağımızı ve unutturmayacağımızı haykırmak için toplandık. AKP hükümeti sadece yolsuzluk, hırsızlık yapıp rüşvet almakla kalmıyor, gençliğin, yani bizlerin ve Türkiye`nin geleceğini, yarınlarını da çalıyor. Bu millet kaçak sayar değil. Millete hesap verilmesini, adaleti istiyor. Bugün yolsuzluğa karşı mücadele adı altında trafik ışıklarında yoksulluğumuza sebep olan iktidara dur demek, kırmızı ışık yakmak için sahaya çıktık” dedi.

 “HALKIMIZIN HAKLARINI ARAYACAĞIZ”

Kardelen Ahi, “Geçen yıl 17-25 Aralık tarihleri arasında bakan, bakan çocukları ve bu lekeli olayda adı geçenlere yönelik gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonlarını ve takipsizlik karalarını halkımıza anlatmak amacıyla, halkımızın haklarını arayacağımızı, yarıda bırakmayacağımızı göstermek için sahaya çıktık. 17-25 Aralık Türkiye`de yolsuzluk operasyonlarında adalet kırmızı ışığa yakalandı” şeklinde konuştu.

 “HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?”

“Halkın çocukları yerin altında üç kuruşa canı pahasına alın teri dökerken, bakanlar ve çocuklarının sebepsiz zenginleşmesine bizler göz yummayacağız” diyerek sözlerine devam eden Ahi, “Bakın yineliyoruz, halkın parasını, emeğini, cebe ve ayakkabı kutularına indiren, hukuk karşısına çıkmadan, adalet yerini bulmadan, CHP örgütleri olarak yolsuzluğun peşini bırakmayacağız. Biz halkımıza tekrardan soruyoruz; hırsızın hiç mi suçu yok? Bu sorunun cevabını siz değerli halkımızın vicdanına emanet ederken, son cümlemi de şu şekilde bitirmek istiyorum; çal çal nereye kadar, bitti buraya kadar” dedi..



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68