İL YÖNETİMİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

İL YÖNETİMİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

Cemalettin Torun’un İl Başkanı olmasının ardından başlayan istişare maratonu tamamlandı ve AK Parti’nin yeni Bursa İl Yönetim Kurulu belli oldu. Sedat Yalçın döneminde yönetimde bulunan Ayhan Salman ve Halide Serpil Şahin, yeni yönetimde de ye

Cemalettin Torun’un İl Başkanı olmasının ardından başlayan istişare maratonu tamamlandı ve AK Parti’nin yeni Bursa İl Yönetim Kurulu belli oldu. Partiye emeği geçmiş isimler, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda kanaat önderiyle yapılan görüşmelerin ardından toplumun her kesiminin sesini yansıtması amacıyla İl Başkanı Cemalettin Torun tarafından hazırlanan İl Yönetim Kurulu listesi, önceki gün Genel Merkez tarafından onaylanmıştı.

 

ŞAHİN VE SALMAN YENİDEN YÖNETİMDE

AK Parti İl yönetimi dün de saat 13.00’te Almira Otel’de yeni yönetimin kamuoyuna tanıtımı amacıyla basın toplantısı düzenlendi. Yeni yönetimi ve İl Yürütme Kurulu burada kamuoyuna tanıtıldı. Sedat Yalçın döneminde il yönetiminde görev alarak İnegöl’ü temsil eden Ayhan Salman ve Halide Serpil Şahin, Cemalettin Torun’un yönetiminde de yeniden görev aldı.

 

50 KİŞİLİK ASİL YÖNETİM

Torun’un, hem tecrübeyi hem de gençliğin dinamizmini bir araya getirme gayesiyle bir araya getirdiği isimlerden oluşan AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: Cemalettin Torun, Abdullah Duman, Adem Bakır, Ali Yılmaz, Asım Amil, Ayhan Salman, Cemile Yiğit, Davut Gürkan, Dilek Yamakoğlu, Embiya Akkuş, Erdem Yalçın, Ersin Baykal, Esra Ulviye Sever, Fatma Saime Erdönmez, Gürkan Bilgin, Halide Serpil Şahin, Halil İbrahim Özgeriş, Hasan Kılıç, Hilmi Pakyürek, Hüseyin Güvendi, İbadet Kosova Deniz, İbrahim Güney, Kadir Oruç, Mahmut Turan, Mehmet Muhsin Özlükurt, Mehmet Şenocak, Mehmet Zahit Yanar, Muharrem Durmuş, Mustafa Gürses, Mustafa Yavuz, Necati Polat, Nesri Demir, Nihat Gülçimen, Niyazi Salman, Nurettin Arif Kurtulmuşlar, Orhan Aygün, Ömer Faruk Koçer, Paşa Ağdemir, Ramazan Yılmaz, Remzi Çelik, Sayim Temel, Setenay A.Yüksel Olguner, Süheyla Bülbül, Şener Güngör, Şeyma Günal Yağır, Ürkiye Şentürk, Yasemin Bulut, Zafer Yıldız, Zahide Arı, Zekeriya Kutlucan.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54