İlçe Divan Toplantısını Gerçekleştirildi

İlçe Divan Toplantısını Gerçekleştirildi

Saadet Paratisi İnegöl İlçe Teşkilatı Haziran ayı ilçe divan toplantısını gençlik kolları lokalinde gerçekleştirdi.

Programda açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, "İnegöl´ümüzdeki en önemli sorunu olan altyapıyı tekrardan gündeme koymuşlardır. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban beyin de sonradan yaptığı açıklamaları takip ettiğimizde mesajın tam olarak gittiğini anlamış bulunuyoruz. Belediye Başkanımız altyapı ile ilgili yılsonuna doğru çalışmaların başlayacağını ifade ettiler. Bizler de 15 yıldır hala başlayacak olacak bu altyapı çalışmaları için verilen bu son süreyi yakından takip edeceğimizi ifade ediyoruz" dedi.

 

İlçe Divan Toplantısına Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt da katılım gösterdi.

 

SEVGİ SİYASETİ KAZANMIŞTIR

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Haziran ayında iki önemli gündem maddesi olduğunu belirterek, ?Bunlardan birincisi yenilenen İstanbul seçimleri, diğeri ise yağışlar sebebiyle yerelde yaşadığımız sıkıntılar. Sadece bu iki hususla ilgili kısa bir açıklama yaparak konuşmamı sonlandıracağım. Malumunuz olduğu üzere İstanbul seçimleri ile ilgili süreç tüm kamuoyunun gözleri önünde cereyan etti. Sandık kurullarının tespitindeki usulsüzlük iddialarından tutun da oy sayımı sırasında yapıldığı iddia edilen oy kaydırma iddiaları neticesinde, zannımızca da mevcut iktidarın baskısı ile sadece Büyükşehir belediye başkanlığına ilişkin seçimler yenilendi. Herkes yenilenen seçimlerde Saadet Partisi´nin oluşturulan sözde ikili cepheden birinde yer alacağını düşünürken, Saadet Partisi şartlar ne olursa olsun kendi adayı Sayın Necdet Gökçınar bey ile sahaya tekrar çıktı ve Milli Görüş Belediyeciliğini İstanbul halkına anlatmaya devam etti. Oy oranı olarak baktığımızda Saadet Partisi´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kaybettiğini söyleyebiliriz. Ancak herkesin de kabul ettiği bir gerçek var ki o da; Saadet  Partisi´nin ve genel başkanımız Temel Karamollaoğlu beyin sürekli gündemde tuttuğu ve sürekli dile getirdiği kutuplaştırma değil birleştirme, nefret değil sevgi, seviyesiz siyaset değil yapıcı eleştiri söylemleri bu seçimde kazanmıştır.  Herkes görmüştür ki, bu milleti gererek, tehdit ederek siyaset yapanlar, polemikten, fanatiklikten beslenenler kaybetmiştir. Sokak ortasında parti mensubumuzu hedef göstererek terörist yaftası yapıştırmaya kalkanlar kaybetmiştir. Kendilerine tahsisli kanallarında, paralı şaklabanları ile partimize ve genel başkanımıza olmadık iftiraları atanlar kaybetmiştir. Genel Başkanımızın yapıcı, liyakatli ve seviyeli mesajları bu seçimin kazananı olmuştur. Şimdi Saadet Partisi teşkilat çalışanları olarak bize düşen, Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin bu söylem ve fikirlerini halkımıza etkin bir şekilde ulaştırmaktır. Yanlışın ne olduğunu artık tespit edebilen halkımıza doğrunun adresini de göstermek gerekmektedir. Bu anlamda sayısal olarak İstanbul seçimlerini kaybetsek de ülkemize kazandırdığımız sağduyulu ve kaliteli siyaset anlayışımızı İnegöl´ümüzde de sürdürmeye gayret edeceğiz? şeklinde konuştu.

 

GENÇLİK KOLLARIMIZ İNEGÖL´ÜN EN ÖNEMLİ SORUNUNU GÜNDEME GETİRDİLER

Geçilen günlerde İnegöl´deki şiddetli yağışlar sonrasındaki sıkıntılara değinen Hasan Eroğlu, ?Öncelikle bu sorunları dile getirmek adına yaptıkları etkili video klip ve basın açıklaması sebebiyle Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu çalışma ile İnegöl´ümüzdeki en önemli sorunu olan altyapıyı tekrardan gündeme koymuşlardır. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban beyin de sonradan yaptığı açıklamaları takip ettiğimizde mesajın tam olarak gittiğini anlamış bulunuyoruz. Belediye Başkanımız altyapı ile ilgili yılsonuna doğru çalışmaların başlayacağını ifade ettiler. Bizler de 15 yıldır hala başlayacak olacak bu altyapı çalışmaları için verilen bu son süreyi yakından takip edeceğimizi ifade ediyoruz. Yine Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesinde yayaların güvenli geçişini sağlamak için çalışmalar ve açıklamalar yapan Mahmudiye Mahalle teşkilatımızı da ayrıca tebrik etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte tüm mahalle teşkilatlarımız, mahallelerindeki yerel sorunlarla daha yakından ilgilenecek ve bunların bir şekilde kamuoyuna yansımasıyla alakalı sürekli olarak basın açıklamaları yapacaklardır. Son olarak bizleri kırmayarak davetimize icabet eden Ankara İl Başkanımız Sayın Fatih Beyazıt beye teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi Allah´a emanet ediyorum?  diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00