İLÇE HALKI HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

İLÇE HALKI HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Önceki akşam İnegöl’de etkili olan sağanak yağış, şehrin bazı bölgelerinde su baskınlarına neden oldu.

Pazartesi günü akam üzeri aniden başlayan sağanak yağış, İnegöl’de hayatı felç etti. YAĞMUR TRAFİĞİ ETKİLEDİ

Yağmurun ilk etkilediği trafik oldu. Trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda trafik durma noktasına geldi. Yağmura yaya olarak yakalanan bazı vatandaşlar korunacak yer ararken, arabalardan sıçrayan sular vatandaşları zor durumda bıraktı.

 

MESUDİYE ALT GEÇİDİ SUYA TESLİM

Öte yandan, Mesudiye alt geçidi de yağmurda suya teslim olan bölgelerdendi. Altgeçit tamamen sularla dolarken, burada da uzun kuyruklar oluştu. Alt geçitte meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları da buna eklenince, trafik uzun süre kilitlendi.

 

ÇATI TADİLATI PAHALIYA PATLADI

Yağmurdan nasibini alan bölgelerden biri de, geçtiğimiz günlerde cam olan çatısında çalışma başlatılan ve eski çatısı kaldırılarak yenileme çalışması yapılan Belediye Ek Hizmet Binası oldu. Ek hizmet binasında birçok işyerini su bastı. Vatandaşlar çekpaslarla ve fırçalarla işyerlerine giren suyu engellemeye çalışsa da, uzun süre dinmeyen yağmura engel olamadılar. Ek Hizmet binası içerisinde bulunan Fenerbahçeliler Derneği’nin açık bölümündeki bilardo masalarının ve diğer bölümleri de yağmurda hasar gördü.

BAHÇE DUVARINI YIKARAK SUYU BOŞATTILAR

Farklı mahallelerde evlerde su baskınları yaşanırken, Yenice Mahallesi Razgat Sokak’ta yan yana bulunan 3 evde de baskın nedeni ile ev sahipleri zor anlar yaşadı. Evin bahçesinde biriken suyun evine girmemesi için bahçe duvarını yıkmak zorunda kalan ev sahipleri, “Her yıl bu sorunu yaşıyoruz. Ben bu su baskınlarından dolayı ayağımı kaybettim. Böyle güzellik olmaz, alt güzelliğe bakmak lazım. Duvarı yıkarak suyu boşalttık” diye isyan etti. Bir diğer ev sahibi ise yetkililere seslenerek; “Çoluğumuz çocuğumuz perişan oldu” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32