İLÇE HALKI MERAKLA BEKLİYOR

Bir çok soru işaretinin cevap beklediği ve bir çok iddianın ortaya atıldığı konuyla ilgili Yıldız Ailesi’den açıklama bekleniyor.

2 yıl önce verilen müjdede Millet Bahçesi’nin İnegöl’de faaliyet gösteren Starwood AŞ’nin sahipleri Mehmet Yıldız ve Hüseyin Yıldız tarafından yapılağı açıklanmıştı.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen ve projeyi üstlendiği açıklanan Yıldız ailesinin bilinmeyen bir nedenle millet bahçesini yapmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesi’nin tanıtım törenindeki konuşan Başkan Taban, yaklaşık 100 milyona mal olacak projenin, Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nın da destekleri ile İnegöl Belediyesi tarafından yapılacağını duyurdu.

İnegöl halkına 2 yıl önce Yıldız ailesi tarafından yapılacağı duyurulan dev bütçeli projenin neden İnegöl Belediyesi tarafından yapılacağının sorusunun cevabı ise halen verilemedi. Proje ile ilgili yakından ilgilenen Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve Belediye Başkanı Alper Taban, Yıldız ailesinin projeden neden çekildiğinin cevabını veremezken, Starwood sahipleri’nden de bir açıklama yapılmış değil.

Daha önce İnegöl’e Meslek Eğitim Kampüsü kazandıran Yıldız ailesi, kendisine verilen bir takım sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle inşaatı uzun süre durdurmuş, sonrasında yapılan görüşmeler neticesinde projeyi tamamlamıştı.

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel tarafından projenin babayiğidi olarak açıklanan Yıldız ailesi, projeyi yapmaktan neden vazgeçti. Kendisine verilen sözler mi tutulmadı. Ya da siyasi iç çekişmeler nedeniylem, projenin dışında bırakıldı. Kamuoyu siyasilerin açıklamaya çekindiği konuyla ilgili Yıldız Ailesi’nden cevap bekliyor.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00