www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İlginç Tasarımlar İlgi Odağı Oldu

İlginç Tasarımlar İlgi Odağı Oldu

38. MODEF Expo Fuarı´nda beğeniye çıkan bir ürün tüm ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. Mobilya takımının üzerine monte edilen ayna, kumanda düğmesi ile hem ayna hem televizyon işlevi görüyor.

Geçtiğimiz Salı günü coşkulu bir tören ile açılışı gerçekleştirilen 38. MODEF Expo Fuarı´nda ilginç ürünler özellikle Arap müşterilerin yoğun ilgisini çekiyor. İnegöl´de faaliyet gösteren mobilya işletmecisi Süleyman Zahal, yaptığı AR-GE çalışmaları ile fuara katılan müşterilerin yoğun ilgisine neden oluyor.

Zahal´ın tasarladığı gizli kasaların bulunduğu mobilyalar ile geçtiğimiz yıllarda fuarın gözdesi olurken bu yıl fuarın gözde takımlarından birisi hem ayna, hem televizyon işlevi gören mobilya takımları oldu. Yatak odası takımında bulunan şifonyer aynasına yerleştirilen televizyon, kumandaya basıldığı zaman açılıyor. Televizyon, kapandığında ayna görevi görüyor.

TÜRKİYE´DE İLK

Ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan mobilya firmasının Genel Müdürü Süleyman Zahal, ?Geçtiğimiz yıllarda mobilya takımlarımıza yerleştirdiğimiz gizli para kasaları ile fuarın gözde firmalarından olmuştu. Gizli bölmelere saklanmış para kasalarının bulunduğu mobilya takımlarımız özellikle yurt dışı müşterilerimizin yoğun ilgi ve talebine neden olmuş ve o takımlar ile çok ciddi ihracatlar yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamıştık. Şuanda da tüm mobilya takımlarımızda gizli para kasaları bulunuyor. Bu yıl ise ciddi AR-GE çalışmaları neticesinde fuarımızda hem ayna hem televizyon işlevi gören takımlarımızı sergiliyoruz. Takımımız normal hali ile şifonyer aynası işlevi görmekte ancak kişi yatağına uzanıp kumandaya bastığı zaman şifonyer aynası bir anda televizyon işlevi vermektedir. Bu takımı Türkiye´de ilk kez bir tasarlayıp satışa sunduk. Özellikle Arap müşteriler bu takıma çok ciddi talep gösteriyor. Tabii yurt içi müşterilerimizden de çok ciddi talepler var. Biz bu şekilde tasarım harikası mobilya takımları ile ihracat yapıyor ve ülke ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25