İLK 5 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ

İLK 5 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, henüz yeni bir takım olduklarını ve takım oturana kadar geçecek süreçte, özellikle ilk 5 haftayı kayıpsız kapatmak istediklerini belirtti.

 

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, hafta sonu İnegöl´de oynanacak olan Manisaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İLK 5 HAFTAYI EN AZ KAYIPLA GEÇMEK İSTİYORUZ

Ülkemizin yaşadığı zorlu ve acılı süreçte tüm şehitlerimizin ailelerine sabır dileyerek konuşmasına başlayan Burak Şimşek, ?Acılarını camia olarak en içten yaşıyor, başları sağ olsun temennilerini iletiyoruz. Şehit haberlerinin artık son bulmasını diliyoruz. Geçtiğimiz hafta, sezonun ilk haftası Tarsus ile yaptığımız karşılaşmadan İnegölspor olarak Ekrem Sarıçam ve Ergün Çakır´ın 2 golüyle sahadan galibiyet ile ayrıldık. Ayrıca sayısız gol pozisyonu bulduk, iyi bir maç çıkardık. Yönetim ve teknik heyet olarak öncelikli hedefimiz ilk 5 haftayı en azından takımımız oturana kadar en az puan kaybıyla bitirmek. Malum yeni ve taze bir kadromuz var.Bu kadronun oturması için biraz zamana ihtiyaç var. İlk maç tabi ki bizim için bir ölçü değil.Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanmak asli görevimiz? dedi.

 

KUPA KURASI BUGÜN ÇEKİLİYOR

11 Eylül 2015 Cuma günü saat 14.00´da Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme kura çekimi olduğunu belirten Şimşek, ?Yöneticimiz Federasyon Temsilcimiz Sayın Abdurrahman Maksutlar kura çekimine katılacak. Şimdiden yöneticimizin hayırlı rakipler çekmesini temenni ediyoruz? şeklinde konuştu.

SAHAYA ?ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ? PENYESİYLE ÇIKILACAK

?13 Eylül Pazar günü saat 16.30´da İnegöl İlçe Stadı´nda Manisaspor ile maçımız vardır? diyerek sözlerine devam eden Şimşek, ?Ligin daha başı, herhangi sakatımız ya da cezalımız yok. Ömürcan´ın ufak bir yırtığı vardı, iyileşti. Manisa iyi, tecrübeli bir ekip. Bizde kulüp olarak bunu farkındayız. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Bu arada takımımız ısınmaya ?Şehitler ölmez vatan bölünmez´ sloganlı penyeleri ile çıkacaklardır. Tüm ilçe halkını maça bekliyor, ısınma esnasında ve maç boyunca bayraklar açarak ülkemizin yaşadığı acıyı biraz olsun hafifletmek için desteğe çağırıyoruz? diye konuştu.

AMİGOMUZ TEVFİK TAŞKIN´DIR

Şimşek, ?Son olarak İnegölspor camiamızda taraftar sorumlumuz ve amigomuz Tevfik Taşkın´dır. İnegölspor taraftarlarından ve ilçe halkından ricamız; başka herhangi bir şahsın, derneğin yada kurumun ismini kullanarak İnegölspor adına yardım talebinde bulunanlar ile muhatap olmayınız? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07