www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İlk Okçular Sertifikalarını Aldı

İlk Okçular Sertifikalarını Aldı

Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) kapsamında düzenlenen ilk okçuluk kursu sona erdi.

İnegöl´ü turizm şehri yapma adına İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) kapsamında açılan ilk okçuluk kursu sona erdi. DOSTUM´un 12 branşından biri olan okçuluk alanında eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler için Perşembe akşamı Belediye Spor Salonunda tören düzenlendi.

KURSİYERLER YARIŞTI

10´ar kişilik 4 grup halinde yapılan eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika töreninde kursiyerler arasında bir yarışma da düzenlenerek kursun 1´inci, 2´nci ve 3´üncüsü belirlendi. Kursiyerlerin hakem nezaretinde sırayla yaptıkları atışlar sonucunda Ahmet Memiş 1´inci, Ömer Faruk Özkan 2´nci ve Yavuz Akbulut 3´üncü oldu. Dereceye girenlere plaket takdim edildi.

DOSTUM´UN İLK OKÇULUK KURSİYERLERİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve AK Partili yöneticilerin de katıldığı sertifika töreninde kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören sonrası Başkan Aktaş katılımcılara yönelik bir konuşma da yaptı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00