İLK TEŞEKKÜR İNEGÖL´E

İLK TEŞEKKÜR İNEGÖL´E

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) 17. Olağan Genel Kurulu´nda Başkanlığa seçilen Osman Kılıç, ilk teşekkür ziyaretini İnegöl kulüplerine yaptı.

 

17. Olağan Genel Kurulu´nda göreve seçilen Başkan Osman Kılıç, ilk teşekkür ziyaretini İnegöl´e gerçekleştirerekkulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Ertuğrulgazi Konağı´nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ercan Ütücü, ASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, İnegöl spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile saha komiserleri katılım gösterdiler.

 

?HİZMETLERİ EN İYİ SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ?

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan BASKF Başkanı Osman Kılıç, ?Verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Buraya hem teşekkür hem de gelecekte yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmaya geldik. İnşallah hizmetleri en iyi seviyeye çıkaracağız?dedi.

 

?İNEGÖL´ÜN POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK?

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, ?Sizleri ağırlamaktan mutlu olduk. İnegöl´ün potansiyeli çok yüksek? Desteğe ve hizmete ihtiyaç var. Kulüplerimiz sadece futbol değil, diğer branşlarda da faaliyet göstererek toplumumuzu sosyal faaliyetlere çekiyor? şeklinde konuştu.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl´deki spor potansiyeline dikkat çekerek, ?Kulüplerimizin diğer branşlardaki faaliyetleri için destek vermeye hazırız. Bursa ASKF´deki yeni dönemin bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00