İLK 3 MAÇ KİLİDİ ÇÖZECEK

İLK 3 MAÇ KİLİDİ ÇÖZECEK

Pazar günü ligin ikinci yarısının startını verecek olan İnegöl Belediyespor, ilk 3 maçı kazanıp Play-Off’a oynamak istiyor.

 

Acıbadem voleybol liginde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, ilk yarısını 10. sırada bitirdiği ligin ikinci yarısının startını Pazar günü verecek. Turuncu Lacivertliler İnegöl’de Milli Piyango’yu konuk edecek.

 

Devre arasında kadrosunu Hollandalı Jan Willem Snippe ile güçlendiren ve yabancı oyuncu sayısını Bozic’in ardından Snippe ile ikiye çıkaran Turuncu Lacivertliler, ligin ikinci yarısında daha önemli başarılara imza atmak istiyor. İnegöl Belediyespor, ikinci yarının ilk 3 maçından 6-7 puan çıkarması durumunda Play-Off için mücadele edecek.

 

3 MAÇI KAZANIRSAK PLAY-OFF İDDİAMIZ ARTAR

İnegöl Belediyespor’un antrenörü Nizamettin Çakır, hafta sonu oynayacakları karşılaşma ve ikinci devreye ilişkin açıklamalarda bulundu. Ligde ikinci devrenin bu hafta başladığını belirten Çakır, “Zor bir rakiple başlayacağız, Maliye Milli Piyango ile. Bizim için arka arkaya oynayacağımız ilk 3 maç çok önemli. Bu 3 maçı kazanırsak Play-Off’la ilgili iddiamız daha da artar. 3 maçtan alacağımız 6-7 puan da bizim üst sıralara yükselmemizi daha da kolaylaştıracaktır” dedi.

 

ZOR BİR MAÇLA BAŞLIYORUZ

İkinci yarıya zor bir maçla başladıklarını da vurgulayan Çakır, “Daha sonra Tokat Plevne’ye gidiyoruz ve sonra Çankaya Belediyesi geliyor. Ocak ayındaki bu 3 maçtan alabileceğimiz en yüksek puanları almaya çalışacağız” diye konuştu.

 

SNİPPE’NİN TAM PERFORMANSLA BAŞLAMASINI BEKLEYEMEYİZ

Devre arasında kadroya katılan Hollandalı Snippe hakkında da konuşan Çakır, “Devre arasında bir yabancı oyuncu transferimiz oldu. Ancak onun da bir uyum süreci var. Gelir gelmez hemen tam performansla oynayacak diye bir şey yok. Ancak faydalı ve kariyerli bir oyuncu. Bu haftadan itibaren de görev vereceğiz” dedi.

 

“TARAFTARI BEKLİYORUZ”

Çakır, açıklamasının sonunda tüm ilçe halkını Milli Piyango maçına beklediklerini, bu maçların çok önemli olduğunu ve taraftar desteğini arkalarına almak istediklerini de sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22