İLK 5 HAFTA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

İLK 5 HAFTA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

İnegöl Belediyespor Basın Sözcüsü Ebru Bayram, dün Belediyespor tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Bayram, ilk 5 haftaya bakıldığında istedikleri puanları aldıklarını ifade ederek; “Özellikte rakiplerimiz olan takımlardan puan ve puanlar alara

İnegöl Belediyespor Basın Sözcüsü Ebru Bayram, dün saat 15.00’de Belediyespor Kapalı Spor salonunda Acıbadem Voleybol Ligi’nde mücadele eden erkek voleybol takımının ilk 5 haftalık performansı ve 3-2 mağlup olunan Konak Belediye maçına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep Kaçar, Nuri Solak ve Şakir Furkan Baştürk de hazır bulundu.

 

ZORLU VE TECRÜBE EDİNECEĞİMİZ BİR LİG

İnegöl Belediyespor Basın Sözcüsü Ebru Bayram, erkek voleybol takımlarının bu yıl ilk defa Voleybol 1. Liginde mücadele ettiğini hatırlatarak başladığı konuşmasında; “Henüz 4. sezonunda voleybol 1. liginde mücadele etmek, bizim için gerçekten çok büyük bir başarı. Aynı zamanda ilçemizin tanıtımına da üst düzeyde katı sağlaması açısından bir spor branşının en üst kademesinde yer almak çok güzel bir duygu. Bu vesile ile Fenerbahçe ve Galatarasay gibi dünya markası kulüplerle aynı kategoride mücadele etmek, onları ilçemizde ağırlayacak olmamız çok önemli. Bu iki spor kulübümüzün dışında Halkbank, Arkas, Ziraat Bankası gibi voleybolda hem lig, hem de Avrupa’da başarı kovalayan kulüplerle aynı ligde yer almak çok zor ve bizim için de büyük tecrübe oluyor” dedi.

 

İLK 5 HAFTADA İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın hem maddi, hem de manevi olarak en büyük destekçileri olduğuna vurgu yapan Bayram, “Sene başında imkanlarımız ve bütçemiz doğrultusunda mütevazi bir takım kurduk. İlk 5 haftaya baktığımızda istediğimiz puanları aldığımızı söyleyebilirim. Özellikte rakiplerimiz olan takımlardan puan ve puanlar alarak sıralamada kendimizi onların üstünde tutmaya çalışıyoruz. İç sahada oynadığımız iki müsabakanın birinden galibiyet, diğerinden ise mağlubiyetle ayrıldık. Tabi Halkbank takımı hem bütçe olarak hem de oyuncu kalitesi olarak bizim çok üzerimizde bir takım. Avrupa Kupalarında başarı hedefleyen bir takım Halkbank. Ama bizde elimizden gelen çabayı gösterdik ve maça gelen ilçe halkımızın zevk aldığı bir müsabaka izlettirdik diye düşünüyorum. Her iki karşılaşmada da taraftarımızın çok güzel desteğini gördük, onlara çok teşekkür ediyorum. Takımımız ile taraftarımız çok güzel bir diyalog yakaladı. Seyirci profilinin de her yaştan bay-bayan seyircilerden oluşması çok güzel bir tablo. İnsanlar eşleriyle ve çocuklarıyla maçlarımızı izlemeye geliyorlar. Zaten bizim hedefimiz de bay bayan her yaştan insanımızı tribünlere çekebilmek. Ailesiyle maçlarımıza gelen kişilere de özellikle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İBB MAÇINI NTV SPOR CANLI YAYINLAYACAK

Önceki gün oynanan ve İnegöl Belediyespor’un 3-2 kaybettiği Konak Belediye maçı ve hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hakkında da konuşan Ebru Bayram, “Dün Konak Belediyespor ile çok zorlu bir karşılaşma oynadık. Maça iyi başlayamadık ve ilk 2 seti kaybedip 2-0 geriye düştük. Ancak sporcu arkadaşlarımız çok güzel bir direnç gösterdiler ve toparlanarak durumu 2-2 ye getirdik. Son sette istediğimiz gibi oyuna başlayamadık ve basit hatalarla geriye düştük. Nihayetinde seti 15-7 ve maçı da 3-2 kaybettik. Ancak bizim için çok önemli bir deplasman maçında 1 puanla dönerek puanımızı 6’ya çıkardık. Şimdi zorlu bir seri bizi bekliyor. Önce Cumartesi NTV SPOR’dan naklen yayınlanacak olan maçta İnegöl’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Sonra Fenerbahçe, Arkas, ve Ziraat Bankası takımları ile karşılaşacağız. Elimizden gelen gayreti ve direnci gösterip puan veya puanlar almaya çalışacağız. Bir kere daha cumartesi günü saat 15.00 oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68