www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

İnegöl’e bağlı kırsa Şipali Mahallesi çamlığında meydana gelen olayda çiftlik sahibi ile kiralayan arasında çıkan tartışmada bir kişi öldü bir kişi ağır yaralandı. Cinayet sanlısının yargılanmasına İnegöl ağır ceza mahkemesinde başlandı.

Olay

Alınan bilgilere göre olay 27 ocak 2019 tarihinde İnegöl’e bağlı kırsal Şipali ile Akbaşlar mahallesi arasındaki çamlık alanda bulunan çiftlik evde meydana geldi. İddiaya Çiftlik sahibi Özer Sezer (25) ile çiftliğe küçükbaş hayvanları bırakan Rahmi A. arasında yeryüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken, taraflar bir birlerine bıçak çekti. Arbede sırasında Rahmi A. bıçakla yaralanırken, Özer Sezer aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Rahmi A'ya olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl devlet  hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu kritik olan şahıs Bursa'ya sevk edildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Gelen ekipler olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Sezer'in cenazesi Cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yeri ekibinin incelemesinin ardından İnegöl devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Hakim Karşısına çıktı

Olayın ardından yaralanan Rahmi A. tedavisin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 27 Ocak 2019 tarihinden bu yana tutuklu olan sanık Rahmi A.'nın yargılanmasına başlandı. İnegöl Ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkan şahıs ilk savunmasında ölen Özer Sezer ile aralarında arazi meselesi nedeniyle sorun olduğunu belirterek; “O gün Sezer, çiftliğe geldi. Birlikte konuştuk, biranda bana bıçakla saldırdı bende kendimi korumaya çalıştım. Elindeki bıçağı almaya çalıştığım sırada yere düştü. Bıçak saplandı benim her hangi bir suçum yok. Beratımı istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti duruşmayı illeri bir tarihe erteledi. 

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01