İLK SINAVDA GOL SESİ ÇIKMADI

İLK SINAVDA GOL SESİ ÇIKMADI

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren İnegölspor, ilk hazırlık maçını dün İnegöl ilçe stadyumunda Gölcükspor’la oynadı. Tüm futbolcuların forma şansı bulduğu müsabakada iki takımda golü bulamazken, maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

2011-2012 sezonu hazırlıklarını tesislerde yaptığı çalışmalarla sürdüren İnegölspor, 2 Ağustos’ta gidecekleri Kartepe kampı öncesi dün İnegöl ilçe stadyumunda 3. lig takımlarından Gölcükspor’la hazırlık maçı oynadı. Yeni transferlerin ve altyapıdan çıkan sporcuların da forma şansı bulduğu müsabakada 90 dakika boyunca gol sesi çıkmazken, maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İlk Sınavda Golü Bulamadık

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bir yandan transfer çalışmalarını yürüten ve bir yandan da sezon hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı ekip, ilk sınavına dün kendi evinde çıktı. Taraftarın bulunmadığı maçı yöneticiler ve teknik heyet takip ederken, yeni transferler ve alt yapıdan çıkan futbolcular da bu maçta kendilerini gösterme şansı yakaladı. Saat 17.30’da İnegöl ilçe stadyumunda başlayan maçın ilk yarısında Sofu Baykal, Ekrem, Şenol, Mustafa, Fatih, Oktay, Hicabi, Oğuz Kocabal, Hasan, Ahmet ve Serhat’la sahaya çıkan İnegölspor, ilk 5 dakikada orta alandaki baskılı oyunu rakip kaleye taşıyamazken, maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçti. İki takımda atak yapma şansı bulurken, ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya Gölcükspor ilk 11’ini tamamen değiştirerek çıkarken, İnegölspor ise 2 değişiklikle sahaya çıktı. Ahmet’in yerine Sefa, Serhat’ın yerine ise ikinci yarıda Özgür görev aldı. İkinci yarının başından itibaren İnegölspor Teknik Direktörü Güngör Taşkın yedek oyuncuların tamamını oyuna sokarak tüm sporcuları izledi. Maçın ikinci yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, son dakikalarda karşılıklı tehlikeli atakların sonuç vermemesiyle birlikte maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Eksiklerimiz Muhakkak Var

2 Ağustos’ta Kartepe kampına gidecek olan İnegölspor ilk sınavında kendi evinde galibiyeti bulamazken, maçın ardından bir açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Güngör Taşkın, eksiklerinin olduğunun açık bir şekilde ortada olduğunu söyledi. Taşkın, kamp sürecinde ve takıma yapılacak takviyelerle bu eksiklerin giderileceğini de kaydetti.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22