İlkadım Anaokulu´ndan Aktaş´a Ziyaret

İlkadım Anaokulu´ndan Aktaş´a Ziyaret

İnegöl´de 2 yıldır hizmet veren İlkadım Anaokulunun Müdiresi İlknur Ergin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret ederek kurumları hakkında bilgi verdi.

İnegöl´de 2 yıldır anaokulu olarak hizmet veren İlkadım Anaokulunun sahibi ve Müdiresi İlknur Ergin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti. Bu yıl yenilenen yüzüyle ilçe halkının karşısına çıkacak olan kurumları hakkında bilgi veren Ergin, ziyaret sırasında Başkan Aktaş´a çiçek takdiminde de bulundu.

YENİLENMİŞ YÜZÜYLE HİZMETE GİRECEK

Ziyarette konuşan İlknur Ergin, İnegöl´de 2 yıldır hizmet verdiklerini kaydederek ?Bu yıl yenilenmiş yüzümüzle İnegöl halkının karşısına çıkacağız. 11 Eylül tarihinde yenilenmiş yüzümüzle açılış gerçekleştireceğiz. Belediye Başkanımızı da uzun zamandır ziyaret etmek ve kendisiyle tanışmak istiyorduk. Bugüne kısmet oldu. Kendilerinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istedik. Bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyoruz? dedi.

?AÇILAN HER EĞİTİM KURUMUZ BİZE MUTLULUK VERİYOR?

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuklarına hoş geldiniz dileklerini ileterek, ?İnegöl Belediyesi olarak eğitime katkı ve destek sağlamak önceliklerimiz arasında. Bu anlamda şehrimize kazandırılan özel veya devlet hiç fark etmez her eğitim kurumu bizim için önemli bir yatırımdır, mutluluk kaynağıdır. İlkadım Anaokulu da 2 yıldır İnegöl´de hizmet veriyor. Bu yıl yeni eğitim öğretim dönemine yenilenmiş yüzüyle hazırlanan anaokulunun çok değerli yöneticilerini ağırlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah geleceğimiz olan yavrularımızın ailelerinden aldıkları eğitimin ardından temel eğitimlerini alacakları bu güzide kurum memleketimize hayırlı ve faydalı nesiller yetiştirir. Bizler de bu anlamda elimizde gelen desteği sağlamaya gayret göstereceğiz? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54