İmam Hatiplere Strateji Semineri

İmam Hatiplere Strateji Semineri

İnegöl´de Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren beş İmam Hatip Lisesi´nde Dr. Ömer Faruk Öndağ´ın anlatımıyla Sınav Stratejileri ve Aidiyet Seminerleri düzenleniyor.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde verilecek seminerler her ayın bir gününde üç oturum şeklinde yapılacak. Seminerler Ekim ayında başlamış olup sonuncusu Mayıs ayında gerçekleştirilecek. İlk seminerler 16 Ekim tarihinde İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde verilmişti.

Dün saat 09.00´da İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 12 sınıf öğrencilerine, saat 11.00´de İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerine öğrenme sürecini etkileyen faktörler, stres hormonları, Başarı-Kaygı arasındaki hassas denge konulu seminer verildi. Saat 14.00´da ise TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 11. sınıf öğrencilerine öğrenme sürecinin aşamaları,Mucizevi Bilgisayar ?İnsan Beyninin Marifetleri´ konulu seminer verildi.

Dr. Ömer Faruk Öndağtarafından verilecek olan seminerlerin Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı İmam Hatip Liselerindeki öğrenciler tarafından ilgiliyle takip edildiği görüldü. Seminerlerin öğrencilerin lise hayatından sonraki yükseköğrenim hayatlarında bir mihenk taşı olacağını değerlendiriyoruz.

DR. Ö.FARUK ÖNDAĞ KİMDİR?

Dr. Ö.Faruk ÖNDAĞ 1970 ANKARA doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bursa-İnegöl´de yapan Dr. Öndağ, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde, ihtisasını, Siyami Ersek GKDC Hastanesi´nde premedikasyon (hastaları operasyona psikolojik ve farmakolojik olarak hazırlama) konulu tezini sunarak tamamladı. Yüksek Lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında gerçekleştirdi. ?OKS Sınavında Öğrencilerin Sınanma Stresi ile Sınav Başarısı Arasındaki İlişki´ konusunda tez çalışmasında bulundu. Lisans sonrası EMDR ve Bilinçli Hipnoz eğitimleri aldı. Dr. Öndağ; öğrenme süreci üzerine bireysel danışmanlık çalışmalarının yanında, branşı ile ilgili okul, dershane, kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlarda verimli ders çalışma, öğrenme ve konsantrasyon teknikleri, motivasyon, liderlik, zaman ve stres yönetimi, relaksasyon eğitimleri, ve iletişim konularında seminer ve eğitim vermektedir.

 Dr. Öndağ, Pozitif Psikolojik Araştırmalar Enstitüsü´nde ?Eğitim Birimi Koordinatörlüğü´ görevini de yürütmektedir. Dr. Ö.Faruk ÖNDAĞ evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68