İmider Atlas Spor 2’de 2 Yaptı

İmider Atlas Spor 2’de 2 Yaptı

Bursa Büyük Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda ilçemizi temsil eden İmider Atlas Spor Kulübü sezonun ikinci maçında deplasmanda Mustafa Kemalpaşa Belediyespor’u 80-59 yendi.

Bursa Büyük Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda ilçemizi temsil eden İmider Atlas Spor Kulübü sezonun ikinci maçında deplasmanda Mustafa Kemalpaşa Belediyespor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan temsilcimiz ilk periyotta farkı bir ara 8 sayıya kadar çıkarsa da Mustafa Kemalpaşa Belediyespor oyuna ortak oldu ve ilk periyot 19-19 eşitlikle geçildi. 2. Periyoda hızlı başlayan Mustafa Kemalpaşa Belediyespor farkı bir ara 6 sayıya kadar çıkardı. Bunun sonrasında oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz iyi bir savunma ve hızlı hücumlarla oyunu kontrol altına aldı ve devreyi 41-35 önde kapattı.

3. Periyotta da oyunun kontrolünü elinde tutan İmider Atlas Spor 4. Periyoda 63-48 önde girdi. Son periyotta da rakibine şans vermeyen temsilcimiz maçtan da 80-59 galip ayrılarak 2’de 2 yaptı.

Maç sonunda açıklama yapan İmider Atlas Spor As Başkanı Serhat Onay “ Rakibimiz çok genç oyunculardan kurulu hızlı hücumlara çabuk çıkan bir ekipti. İlk periyotta ve ikinci periyodun ilk bölümünde bu hızlı hücümlara gerekli tepkiyi veremsekte 2. Periyodun kalan bölümünden sonra tecrübemiz devreye girdi sert bir savunma ve iyi hücum organizasyonları ile maçı farklı kazanmasını bildik. Teknik ekibimizi ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sezona iyi başladık umarım devamında da bu şekilde iyi gidip hedeflerimize ulaşırız. Alt yapıdan yetişen oyuncularımıza da bu şekilde bir hedef vermiş oluyoruz. Neredeyse her yaş grubundan sporcularımız var ve biz öğrenci sayımızı arttırarak İnegöl’ün gerçekten bir spor şehri olması için elimizden geleni yapıyoruz. Buradan İnegöl’de ki ailelerimize seslenmek istiyorum hangi yaşta olursa olsun hangi branş olursa olsun çocuklarımızı spora yönlendirelim spora yönlenen çocuk kötü alışkanlıklardan uzak durur sağlıklı bir yaşam sürer. Genel bir kanı olarak sporla uğraşan çocukların akademik anlamda olumsuz etkileneceğini düşünmesinler biz eğitim uzmanlarından da danışmanlık alıyoruz ve kesinlikle sporun akademik başarıya da olumlu etkileri olduğunu söylüyorlar. O yüzden ailelerimiz endişe etmeden spor yapmaları için çocuklarını teşvik edip destek olsunlar.” dedi



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68