www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İMOB, Olumlu Etki Edecek

İMOB, Olumlu Etki Edecek

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İMOB´da MODEF Fuarının tanıtımını gerçekleştirdiklerini ve bu fuarın İnegöl fuarına olumlu etkiler yansıtacağını ifade etti.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 24-29 Ocak tarihleri arasında yapılan CNR İMOB fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÜRÜN TANITIMININ YANINDA TİCARETE DE İHTİYAÇ VAR

Konu ile ilgili konuşan BaşkanÖzcan Ayhan, ?İMOB, Türkiye´de düzenlenen fuarlardan biri. Ülkenin farklı şehirlerinden katılımcı mobilyacılar var. İnegöl´den de 200´ün üzerinde firmamız fuara katıldı. Fuar süresince yurt içi ve dışından ziyaretçilerimiz geldi. Ülkemizde son zamanlarda yaşanan hain saldırılar, bazı yurtdışı ziyaretçilerimizi etkilemiş olsa da yine de gelenlerin sayısı fena değildi. Yurtdışı alıcılarımızı da dolar kurunun yükseldiğini daha uygun fiyata mobilya almak için çaba sarf ettiklerini gördük. Mobilyacılarımız bu konuda dik duruş sergilediler. Karsız satış yapmadıklarına inanıyorum. Her ne kadar ürün tanıtımı olsa da ticarete de ihtiyaç olduğu gerçektir. Mobilyacılarımız gerçekten yine de her şartlarda olduğu gibi fuar şartlarında da taviz vermeyerek ürünlerini değerinde satışa sundular. Çoğunluğun memnun olduğunu düşünüyorum? dedi.

İNEGÖL, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ İMOB´DA GÖSTERDİ

Kış mevsiminin sonlarına gelindiğini belirten Ayhan, ?Bu aylarımızı da dolu dolu geçireceğiz. Mart ayında da MODEF fuarımız var. İMOB´un da İnegöl MODEF fuarına olumlu etkisi olacaktır. İMOB´da aynı zamanda MODEF fuarımızın davet ve tanıtımlarını yaptık. MODEF fuarı ziyaretçilerimizi artırmayı hedefliyoruz. İnegöl birlik ve beraberliğini İMOB´da da gösterdi. Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece İnegöl mobilyacılarını ezemezler, yıkamazlar. Zirvede olanlar her zaman hedeftir. Bu bilinçle zirvedeki yerimizi koruyarak, yeni tasarımlarla daha da hareketli olmanın çabasındayız. Mobilyacılarımız son derece bilinçliler. Nerede ne şekilde hareket edebileceklerini biliyorlar. Mobilyacılarımızı tebrik ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19