www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İMOS’tan kampanyaya destek

İMOS’tan kampanyaya destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Yardım Kampanyası”na İMOS’tan destek 50 bin liralık destek geldi.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de baş gösteren Korona Virüs salgını ile yapılan topyekun mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz Yardım Kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor.

Bu kapsamda İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği kampanyaya 50.000 TL destek ile katılım gösterdi.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan İMOS Başkanı Okan Güler “Ülkemiz ve dünya yeni tecrübe ettiğimiz bir pandemi ile mücadele ediyor. Gerek sağlık alanında gerekse ekonomik alanda pek çok önlem alındı ve mücadele hep birlikte yapılıyor. Biz Türk milleti olarak bugüne kadar gücümüzü birliğimizden alan bir milletiz. Bugün de bu birlikteliği göstermemiz gereken bir gün. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Biz Bize Yeteriz yardım kampanyası da bu birlikteliği göstereceğimiz önemli bir konu. Bu sebeple İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği olarak üyelerimiz adına bu yardım kampanyasına 50.000 TL destek olduk. Gelir durumu iyi olmayan ve bu günlerde yaşanan sıkıntıları daha derin hisseden vatandaşlarımıza inşallah bu yardımlar bir can suyu olacaktır.” Dedi.

Yardımların artmasının daha fazla kişiye ulaşma anlamında çok önemli olduğunu belirten Başkan Güler “Ben buradan tüm sanayici arkadaşlarıma sesleniyorum, kendileri de bu kampanyaya destek olsunlar. Birlikten kuvvet doğar. İnşallah bugünleri de atlatacağız ve tekrar normal hayatımıza döneceğiz.” Diye konuştu.

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02