İMYO Öğrencileri Huzurevi’ndeki Anneleri Unutmadı

İMYO Öğrencileri Huzurevi’ndeki Anneleri Unutmadı

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Anneler Günü nedeniyle İnegöl Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek Huzurevinde kalan yaşlı kadınların Anneler Gününü kutladı.

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu Sosyal Sorumluluk Proje Çalışma Grubu öğrencilerinden oluşan 45 kişilik öğrenci grubu, dün İnegöl Belediyesi huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan kadınlara anneler günü nedeniyle çiçek takdim eden öğrenciler, huzurevi sakinleri ile de sohbet ettiler.

Öğrenciler adına açıklama yapan İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Emre Bozdemir, 45 kişilik bir öğrenci grubu ile huzurevine geldiklerini ifade ederek, “Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu bünyesinde oluşturulan Sosyal Sorumluluk Proje Çalışma Grubu öğrencilerimizle beraber bugün Anneler günü nedeniyle Huzurevi`ni ziyaret ettik. Bu ziyarette öğrencilerimiz yaşlılarımızla birlikte sohbet edip, onların sosyal gereksinimlerini paylaşma fırsatı buldu. Onlarla hoş vakit geçirdiler. Bunun yanında kendi olanakları ile temin ettikleri pasta, kurabiye, kek, poğaça gibi yiyecekleri yaşlılarımızla birlikte çay saatinde paylaştılar. Anneler Günü nedeniyle getirdikleri hediyeleri ve çiçekleri Huzurevinde bulunan bayanlara verdiler” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07