www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İMZA KARŞILIĞINI BULDU

İMZA KARŞILIĞINI BULDU

Zarar gören çiftçilerin imza toplaması üzerine harekete geçen Devlet Su İşleri Akçasu Deresi´nde ıslah çalışmasına başladı.

 

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, çiftçilerden imza toplanılması ve gerekli yerlere iletilmesi ile çalışmaların artık başladığını ifade etti.

BİR DAHA SEL OLACAĞINI UMMUYORUM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, ?Şu anda Akçasu Deresi´nin yanındayız. Bu dere 1960 yılından bu yana hiç ıslah edilmemiş. Mart ayında bildiğiniz üzere sel baskını olmuştu. Yaklaşık bin dönümlük yerde çiftçimiz büyük zarar görmüştü. Devamında yağmurların artması ile birlikte Haziran ayında yine dere taştı. Yeniden zarar görmüştük. Tabi biz bunu gündeme getirdik. Sağolsun Devlet Su İşleri geldi, Ankara yolunun üst bağlantı noktasından sonuna kadar dereyi ıslah ediyorlar. Bundan sonra bu bölgede sel baskınlarının olacağını ummuyoruz. Çok güzel bir çalışma var. Buraya gelen ekipler olsun, duyarlı olup ekipleri sevk eden Devlet Su İşleri Bölge Müdürü, Büyükşehir Belediyesi´ne çok teşekkür ediyoruz? dedi.

MEMNUNİYET DUYUYORUZ

Mesudiye Mahalle Muhtarı İlhan Aydemir ise, ?Sel felaketinin ardından arazi sahipleriyle birlikte imza topladık. İlgili yerlere müracaat ettik. Çalışmalar başladı. Bu çalışmalardan dolayı memnuniyet duyuyoruz. İnşallah bundan sonra arazimiz su altında kalmaz, ürünler zarar görmez. Devlet Su İşleri´ne başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71