www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İNANCIMIZ TAM?

?İNANCIMIZ TAM?

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, Başbakan Binali Yıldırım´la Türkiye´nin yolunun açık olacağına inançlarının tam olduğunu belirtti.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, Başbakan Binali Yıldırım´ın yeni kabineyi açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yayımladı.

ÜLKEMİZ KALKINMADA HIZLANACAK

Malkaç, açıklamasında; ?AK Parti´nin 22 Mayıs´ta yapılan olağanüstü kongresinde genel başkanlığa seçilen ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kendisine 65. hükümeti kurma görevi verilen, Başbakan Sayın Binali Yıldırım´ın açıkladığı yeni kabineden dolayı kendilerini kutluyor ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni kabinenin de istikrarla milletimize hizmet edeceğine ve icraatlarıyla adından söz ettiren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım´la yolumuzun açık olacağına inancımız tamdır. İş âlemi olarak, 25 çeyrektir devam eden pozitif büyümenin, yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve ?Yeni Türkiye´ hedefiyle ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyor, bu bağlamda Başbakanımıza ve yeni kabinemize tam destek veriyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19