İnancımız zerre kadar değişmedi

İnancımız zerre kadar değişmedi

Saadet Partisinin yol haritasından ve çalışmalardan söz eden İlçe Başkanı Bahri Urgun, davalarına olan inançlarından zerre kadar bir şey kaybetmediklerini kaydederek “İlay-ı kelimetullah için verdiğimiz mücadeleye, bugün daha fazla ihtiyaç olduğu aş

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun, yayımladığı basın açıklaması ile herkesi Saadet Partisinin saflarına davetti. ‘Yola çıktığımızda yalnızca bir kişiydik’ diyen Bahri Urgun, “Genç, idealist, vatanına, insanına hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, istese, boyun eğse her türlü makamı elde etmesi mümkünken, zorlu yolu seçen bir lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dık. ‘Bir çiçekle bahar gelmez’ diyenlere ‘Ama her bahar bir çiçekle başlar’ diyerek kutlu yolumuzdaki azmimizi ortaya koyduk.” dedi.  

 

Bahri Urgun, “Bir davamız vardı. Yeni Bir Dünya mutlaka kurulmalı, bu adaletsiz düzen mutlaka değişmeliydi. Türkiye Yeniden Büyük bir ülke olmalı, tarihteki şanlı ve şerefli dönemlerle yeniden buluşmalıydı. Çalışkan, fedakâr ve vefakâr insanımız, hak ettiği şartlarda yaşayabilmeli ve Yaşanabilir Bir Türkiye muhakkak inşa edilmeliydi.” dedi.  

 

 

Davalarına olan inançlarından zerre kadar bir şey kaybetmediklerini kaydeden Urgun, “İlay-ı kelimetullah için verdiğimiz mücadeleye, bugün daha fazla ihtiyaç olduğu aşikârdır. Biz hala Fetih marşını dinlerken kendimizden geçiyor, Fetih ruhunu bütün benliğimizde hissediyoruz. Şimdi artık yeniden Bismillah deme zamanıdır. Şimdi artık üzerimizde oynanan oyunlara "Hayır" deme ve yeniden yola revan olma zamanıdır. Şimdi artık başkalaşmadan değişimi inşa edebilmenin, ‘Toparlanın gitmiyoruz’ diyebilmenin ve şimdi artık dünyanın egemenlerine boyun eğmeden, kendi Reel Politik`ini inşa edebilmenin zamanıdır.” dedi.

 

Bahri Urgun açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, “İlk günkü heyecanımızla, kusur aramadan, sadece ve sadece kardeşlik hukuku gereği hatırlatma görevimizi yapmak adına, bir selam alıp vermişliğimiz olan bütün kardeşlerimizi Nizam`a, Selamet’e, Refah’a, Fazilet`e, Milli Görüş`e yani Saadet Partisi`ne davet ediyoruz. Ülkemizin İçinde bulunduğu siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel çıkmazlar, buhranlar ortada iken, yuvadan kopan her bir kardeşimiz zalim emperyalist avcıların zehirli oklarına muhatap iken, bu devrin kusur arama devri olmadığına ve safları yeniden şıklaştırma zamanı olduğuna inanıyoruz. Bu çatı bütün kardeşlerimizi alır. Sizleri tekrar yuvanıza davet ediyoruz. Sizleri tekrar özünüze dönmeye çağırıyoruz. Kendilerini dünyanın seçilmişleri olarak görüp, zulümleri ayyuka çıkmış zalimleri hayal kırıklığına uğratmanın yolunun bir ve beraber olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Kurdukları tezgâhları, yazdıkları senaryoları, başlarına geçirmek elimizde. Haydi, biz buradayız. Sizleri bekliyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07