İNANDIK, ÇALIŞTIK, HAK ETTİK

İNANDIK, ÇALIŞTIK, HAK ETTİK

Tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Alanyurtspor’da Teknik Direktör Yunus Memiş, sezon başından itibaren şampiyonluğa inandıklarını, çok çalıştıklarını ve şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

 

Bursa Bölgesi 2. Amatör Küme 2013-2014 sezonu geçtiğimiz hafta sona erdi. İnegöl ve Yenişehir takımlarının yer aldığı 7. Grupta, Alanyurtspor tarihinin ilk şampiyonluğuna ulaştı. Şampiyonluğun son hafta maçlarıyla belli olduğu grupta, ikinci sıradaki Alanyurtspor rakibi Şekerspor’un sahaya çıkmaması üzerine hükmen 3 puanı hanesine yazdırıp rakibi Orhaniyespor’un Doğugücü’ne yenilmesi ile şampiyonluğunu ilan etmişti.

 

18 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Kırmızı-Siyahlılar, tarihinin ilk şampiyonluğunu Alanyurt’ta düzenlenen eğlence ile doyasıya kutladı. Şampiyonluğa ilişkin bir açıklama yapan Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, kulüp olarak şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi. Memiş, şampiyonlukta emeği geçenlere de teşekkür ederek; “Allah’a çok şükür çalışmamızın karşılığını aldık ve 18 yıllık hasreti sona erdirdik. Beni ve Alanyurtspor’u destekleyen tüm dostlarıma, Antrenör arkadaşlarıma, taraftarlarımıza ve özellikle aileme şükranlarımı sunuyorum. Genel Kaptanım Hakan Durak kardeşime, Başkanımıza, İkinci Başkanımıza ligin başından sonuna kadar hep arkamda durdukları ve bana tam yetki vererek rahat bir çalışma ortamı sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

KALİTE YÜKSELMELİ

Sezon başından beri gruptaki tüm takımların ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini ve İnegöl halkına iyi maçlar seyrettirdiklerini ifade eden Yunus Memiş, “Özellikle yeni kurulan Doğugücü, taraftarlarıyla ligimize renk kattı ve başarılı oldular. Kendilerine Play-Off’ta başarılar diliyorum. Orhaniyespor, yaş ortalaması yüksek bir takım görüntüsü vermesine rağmen tecrübeli oyuncuları ile ligi son haftaya kadar kovaladı. Şekerspor mütevazi kadrosuyla iyi işler yaptı. Akhisar genç ve dinamik kadrosuyla ileriki yıllar için iyi bir iz bıraktı. Zaman zaman tatsız olaylar olsa da bunları geride bırakıp, önümüze bakmalıyız. Neticede futbolun içerisinde olan şeyleri yaşadık. Bütün kulüpler centilmence futbolunu oynayıp, futbolun içinde kalmaya çalıştı. Daha iyi olması içinde herkesin el ele vererek kaliteyi yükseltmesi gerekir” diye konuştu.

 

ÇOK İNANDIK VE ÇOK ÇALIŞTIK

Yunus Memiş, Alanyurtspor’la anlaştığı ilk günden itibaren futbolcuların inancının kendisine çok etkilediğini de vurgulayarak, şöyle konuştu: “Şampiyonluğa bu kadar inanan insanları karşımızda görünce işimiz kolaylaştı ve bana sadece organize etmek kaldı. Kadroya takviyeler yapıldı, ayrılan arkadaşlarımız oldu, zor maçlara 13 sağlam futbolcuyla çıkmak zorunda kaldığımız günler yaşadık. Kavgalarımız, kızgınlıklarımız, ailesiyle sorunlar yaşayanlar oldu ancak şampiyonluk için bunların hepsine değdi. Özellikle futbolcularımızın emeklerinin karşılığını almaları beni daha da mutlu etti. Gerçekten çok inandık ve çok çalıştık.”

 

YENİ SEZONDA DA ALANYURTSPOR’DA

Genç teknik adam, şampiyonluğu kutlarken yeni sezon için de çalışmalara başladıklarını duyurdu. Alanyurtspor’la yeni sezon için prensipte anlaştıklarını belirten Yunus Memiş, “Takımımıza takviyeler yaparak öncelikli hedef olarak ilk yılımızda 1. Amatör Kümede kalıcı olmak istiyoruz. Bazı istediğimiz ve izlediğimiz oyuncular vardı, kendilerini bünyemize katmaya çalışıp iyi bir kadro kurmaya çalışacağız” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68