İNBOSDER´de Görevler Dağıtıldı

İNBOSDER´de Görevler Dağıtıldı

Kısa süre önce yeni yönetimini belirleyen İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (İNBOSDER) görev dağılımını gerçekleştirdi.

Dernek binasında yapılan kongrede tek liste ile gerçekleştirilen genel kurul sonucunda başkanlığa Adli Kavukçu getirilmişti.

Önceki akşam düzenlenen yönetim kurulu toplantısında görev dağılımları gerçekleştirildi. Yapılan çalışma sonucunda başkan yardımcılığına Oğuz Koçan,sekreterliğe ve basın sözcülüğüne Murat Balakuş,muhasipliğe Vedat Mühürdar,yönetim kurulu üyeliklerine Fikret Doyan,Hüseyin Uçaravcı,Sedat Eceryıldız,Sinan Akşeker,Talha Şeşka,Ömer Bal,Ayhan Sorgu,Mesut Toy ve İbrahim Efe getirildi.

SES GETİRECEK ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Konu ile ilgili konuşan İNBOSDER Basın Sözcüsü Murat Balakuş, ?Seçilen yönetim kurulu başarılı çalışmalar ile derneği layık olduğu yere taşıyarak sık sık yapacağı sosyal ve kültürel etkinlikler ile adından söz ettiren bir dernek olarak İnegöl kamuoyunda varlığını sürdürecektir? dedi. Balakuş ayrıca, tüm İslam âleminin ve İnegöl´ümüzün mübarek kadir gecesini ve Ramazan bayramını kutlayarak iyi bayramlar diledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32