www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNDAK, MİİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İNDAK, MİİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi (İNDAK), yeni Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru’yu makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ömer Gürkan, hayırlı olsun ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru’ya İNDAK’ın kuruluş amaçlarını, hangi eğitimlere katıldıklarını, bugüne kadar hangi çalışmalara imza attıklarını dile getirdikten sonra daha önceki dönemlerde okullarda öğrencilere yönelik çalışmalarda resmi kanallarla ilgili ne tür problemler yaşadıklarını, bundan sonra yeni dönemde hangi çalışmalara imza atmak istediklerini dile getirdi.

Afetlere karşı daha bilinçli bir nesil yetiştirme adına ekip üyeleri olarak her an ve her şekilde ellerinden gediğince hazır olduklarını ifade eden Ömer Gürkan, bu konuda Milli Eğitim’den destek beklediklerini belirtti.

Ömer Gürkan, ayrıca mili eğitim camiası içerisinde de arama kurtarma ekipleri oluşturulması gerektiğini, bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ise İNDAK’ın ve bu doğrultuda tüm Türkiye’deki arama kurtarmaya gönül vermiş insanların çok önemli bir işe imza attıklarını, ellerinden gelen her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25