www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNDAK´tan AK Parti´ye ziyaret

İNDAK´tan AK Parti´ye ziyaret

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi, tanışma ve fikir alışverişi için AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimiyle bir araya geldi.

İnegöl´de gönüllü üyeler tarafından 2016 yılında temelleri atılan İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Ekibi (İNDAK), 3 yıllık sürede arama-kurtarma alanında önemli çalışmalara imza attı. Son dönemlerde de özellikle deprem konusunda faaliyetlerine hız veren İNDAK, bilgilendirme ve tanışma amacıyla AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete İNDAK Başkanı Ömer Gürkan ile beraberindeki ekip temsilcileri katıldı. Ziyarette günlük hayatımızda depreme karşı evimizde nasıl önlemler alınması gerektiği başta olmak üzere; eşyaları sabitleme, güvenli çıkış için çıkış güzergahının kapanmaması, İnegöl´deki toplanma merkezleri, deprem sonrası iletişim, deprem çantasının önemi, ilk 72 saatin önemi gibi konularda bilgiler verilip toplumun da bilinçlendirilmesi adına gençlik kollarından destek istendi. Ziyarette ayrıca İNDAK bünyesinde kurulmak istenen MAT-TAK ekiplerinden ve eğitim amaçlı oluşturulması planlanan enkaz alnından da söz edildi.

Bilgilendirme sonrası gençlik kolları ve İNDAK işbirliğinde neler yapılabileceği konusu masaya yatırıldı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71