www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI TÜM TÜRKİYE´DE GEÇERLİ

İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI TÜM TÜRKİYE´DE GEÇERLİ

Esnaf ve sanatkârlara, anlaşmalı üye iş yerlerinden yaptıkları alışverişlerde indirim sağlayacak olan TESK Kart bugün itibariyle kullanılmaya başladı.

TESK Kartın 1 Aralık´tan (bugün) itibaren aktif olacağını duyuran TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ´Akaryakıttan eğitime, sağlıktan giyime kadar çok sayıda sektörde esnafa avantaj sağlayan TESK Kart, 1 Aralık´tan itibaren aktif olarak kullanılabilecek. Türkiye genelindeki 2 milyon esnafımız, başvuru yapıp hiçbir bedel ödemeden bu kartı kullanarak hem aile bütçelerine hem de iş yeri bütçelerine katkı sağlayacak´ dedi.

´TÜM TÜRKİYE´DE GEÇERLİ´

Esnaf ve sanatkârlara, anlaşmalı üye iş yerlerinden yaptıkları alışverişlerde indirim sağlayacak olan TESK Kartın 1 Aralıktan itibaren aktif olacağını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarları (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ´Kurumumuz tarafından hayata geçirilen TESK Kart sayesinde esnaf ve sanatkarlarımız, anlaşmalı üye iş yerlerinde akaryakıtta yüzde 8, sağlıkta yüzde 25, eğitimde yüzde 10 ve sinemada yüzde 50´ye varan indirimlerden yararlanabilecek. Türkiye genelindeki 2 milyon esnaf ve sanatkârımız ile onların aileleri, bağlı bulundukları Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliklerine müracaat edip hiçbir bedel ödemeden TESK Kartı kullanabilecek. Üstelik bu kart Türkiye´nin her yerinde geçerli olacak. Örneğin Ankara´da ikamet eden esnaf bir ailenin Bolu´da öğrenci olan evladı, oradaki spor bir mağazadan indirimli alışveriş yapma hakkına erişecek´ diye konuştu.

´10 MİLYONLUK HEDEF KİTLEYE ULAŞMAYI PLANLIYORUZ´

Türkiye´deki birçok seçkin mağazanın TESK Kart´a indirim yapmak istediğini söyleyen Palandöken, ´Esnaf ve sanatkâr camiası olarak Türkiye´de çok geniş bir kitleyiz. TESK Kart kullanımında 81 ilde, 2 milyonu esnaf, toplam 10 milyonluk bir hedef kitleye ulaşmayı planlıyoruz. Esnaflarımız alışverişlerinde bu kartı sık sık kullanmalı. Kullanım arttıkça daha geniş kitlelere hitap edecek. Yelpaze ne kadar genişlerse kazanım da o kadar artar. İnsanlar TESK Kartı tercih ettikçe puan kazanmaya devam edecekler. Böylece indirim veren mağazaların sayısı da artacak. Şu an anlaşma yaptığımız üye iş yerlerimiz mevcut. Ancak Türkiye´deki birçok seçkin mağaza da TESK Kart´a indirim yapmayı taahhüt ediyor. 1 Aralık´tan itibaren hayata geçirilecek olan TESK Kart her geçen gün ağını genişletecek´ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87