İNEGÖL AVM´DE DUYGU DOLU ANLAR

İNEGÖL AVM´DE DUYGU DOLU ANLAR

Çanakkale Zaferi İnegöl AVM´de hafızalarda tazelendi. İnegöl AVM, 20 Mart Pazar günü Çanakkale Cephesi´nde kahraman ordumuzda savaşmış olan Anadolu kadınının, Seyit Onbaşı´nın ve bir askerin canlı heykelleriyle ziyaretçilerine duygu dolu anlar yaşattı

 

İnegöl AVM açık konsepti ve farklı mimarisi ile İnegöl´ün yaşam merkezi konumunda ziyaretçilerine daima iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Aynı zamanda etkinlikleriyle hafızalara kazınırken özel günlere karşı her zaman duyarlı olmaya devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi´ni anlamlı etkinlikleriyle kutlayan İnegöl AVM bu hafta sonunu da dopdolu geçirdi.

 

Çanakkale Zaferi, 1. Dünya Savaşı?nın seyrini değiştiren, ?Çanakkale Geçilmez? sözü ile tarihe yazılan büyük bir destan olmuştur. Çanakkale Zaferi bu destanı yazan kahraman Türk ordusunun savaşta dâhi insanlığını unutmadığını tüm dünya milletlerine gösterdiği bir zaferdir. Bu güzel destanı İnegöl AVM tüm ziyaretçilerinin canlı heykellerle hafızalarında tazeledi. 20 Mart Pazar günü kahraman ordumuzdan Seyit Onbaşı, Anadolu kadını ve bir asker İnegöl AVM´deydi. Ziyaretçilerin fazlasıyla ilgi gösterdiği bu güzel etkinlik birlik ve beraberliği hatırlamalarına yardımcı olurken duygu dolu dakikalarda yaşattı. Fotoğraf çeken ziyaretçiler etkinliği alkışlarla uğurladı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32