www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Avm´de Kazandıran Eğlence

İnegöl Avm´de Kazandıran Eğlence

İnegöl AVM haftasonu Sevgililer Günü´ne özel hazırladığı programıyla hem eğlendirdi hem de kazandırdı.

Haftasonu sevdiğine hediye alan ziyaretçilere bir hediyede İnegöl AVM´den geldi. Romantik canlı heykeller sokak müzisyenleri eşliğinde gösterileriyle büyük ilgi topladı.

Açıldığı günden bu yana alışveriş, eğlence, sosyal alanlarıyla hem İnegöl´ün hem de çevre ilçelerin yaşam merkezi konumunda olan İnegöl AVM ziyaretçilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Farklı mimarisi, sokakları ve büyük meydanıyla ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdiği, ziyaretçilerine her fırsatta ayrıcalıklar sunduğu İnegöl AVM alışveriş yapan ziyaretçilerini hem eğlendiriyor hem kazandırıyor.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU SÜRDÜ

Haftasonu İnegöl AVM ziyaretçileri Sevgililer Günü kutlamaları ile hem romantik hem de eğlenceli dakikalar yaşadı. Cumartesi günü 14.00´da başlayan ?Balonları Patlat Hediyeleri Kap? kampanyasıyla 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler özel oluşturulan platformdan balon patlatarak sevdiğine güzel bir hediye kazandılar. Pazar günü ise Romeo ve Juliet´i canlandıran Romantik canlı heykeller büyük ilgi topladı, sokak müzisyenlerinin eşlik ettiği canlı heykeller ile ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektirdi. Kalp maskotlar ise alışveriş yapan ziyaretçileri eğlendirirken renkli görüntüler meydana getirdi.

İnegöl AVM meydanına konumlandırılan fotoğraf kabininde ise ziyaretçiler sevdikleri ile birlikte romantik ve eğlenceli Sevgililer Günü hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

  



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19