www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl AVM´ye Özel Ödül

İnegöl AVM´ye Özel Ödül

Fiba Commercial Properties´in Türkiye´deki son yatırımı İnegöl AVM´nin, yürüttüğü stratejik iletişim yönetimi kapsamındaki Kriz İletişim Yönetimi Çalışmaları, Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen HİÇ Ödülleri´nde Kurum İçi İletişim Kategor

Fiba Grubu şirketlerinden Fiba Commercial Properties, FİBA CP´nin Türkiye´deki son yatırımı İnegöl AVM, kurum içi iletişim çalışmaları kapsamında başlattığı İletişim Yönetimi Çalışmaları ile elde ettiği başarıyı taçlandırdı.

 

İnegöl AVM, iletişim danışmanlığı ajansı TIME Public Relations-TimePR ile yaklaşık bir yıl önce hayata geçirmeye başladığı stratejik iletişim yaklaşımının iç iletişim ve çalışan iletişimi kapsamındaki Kriz İletişimi Yönetimi Çalışmaları ile Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen HİÇ - Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri´nde Kurum İçi İletişim Kategorisi´nde ödüle layık görüldü.

 

Aralarında Ege ve Erciyes Üniversiteleri İletişim Fakültesi Dekanları olmak üzere çok sayıda değerli ismin yer aldığı HİÇ Jürisi´nin yaptığı kapsamlı değerlendirmeler sonrasında ödüle layık görülen İnegöl AVM İç İletişim Çalışmaları kapsamında; AVM içinde karşılaşılacak her türlü kriz senaryosu karşısında yapılması ve yapılmaması gereken iletişim adımları tasarlandı. Ardından bir yıl içinde İnegöl AVM personeline verilen eğitimlerle mesajların yerleşmesi desteklendi. Halen devam eden çalışma kapsamında çalışanlar için hazırlanan bilgilendirme kartları, kitapçıklar ve panolar ile bilgiler pekiştirilerek kriz iletişimi konusunda önemli yol kat edildi.

 

İnegöl AVM´yi hem çalışanlar hem de ziyaretçiler için daha güvenli bir merkez haline getirmenin öncelikleri olduğunu belirten Fiba Commercial Properties CEO´su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ?Tüm yatırımlarımıza yürekten inanıyoruz. İlk günden bu yana İnegöl AVM´nin ve İnegöl´ün sahip olduğu potansiyelin bilincinde olduk. Devraldığımız andan itibaren bu yana hizmet kalitesini daha üst noktalara çıkarmak için çalışıyoruz. Yaklaşık bir yıl önce iletişim danışmanlığı ajansımız TimePR ile birlikte tüm iletişim süreçlerimiz için bir çalışma başlattık. Bu kapsamdaki projelerimizden biri de İnegöl AVM için olası bir kriz durumunda en doğru iletişim aksiyonlarının alınmasıydı. Bu kapsamda odaklandığımız konulardan biri de kriz yönetimi ve iletişimi konusu oldu. Süreci eğitimler, kitapçık ve bilgilendirme araçları ile perçinledik. Yaptığımız çalışmaların hem bölgemize hem kurumumuza hem de çalışanlarımıza önemli değer sağladığını görmek mutluluk verici? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29