İNEGÖL BELEDİYESİNE ÖVGÜ

İNEGÖL BELEDİYESİNE ÖVGÜ

Urfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Resul Yılmaz, İnegöl Belediyesi´nin faaliyetlerinden övgüyle söz etti.

 

Yaptığı bir ziyaret kapsamında İnegöl´e de uğrayan Urfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindeki heyet, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı da makamında ziyaret etti. İnegöl Belediyesi ve belediye faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Urfalı heyet, belediyecilikle ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Alinur Aktaş, ?Bugün çok değerli Urfa Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz beyefendiyi ağırlıyoruz. Ben öncelikle başkanıma ve heyetine hoş geldiniz demek istiyorum. Urfa benim gerçekten özelde de çok beğendiğim ve çok sevdiğim bir şehir. Siverek´te Urfa´nın büyük ilçelerinden bir tanesi. Deyim yerindeyse İnegöl´le de bu manada bir benzerliği var. 242.000 nüfuslu bizim şehrimizle aynı ölçekte bir ilçe. Başkanımızın ilk dönemi. Tabi gayretle, heyecanla Siverek´i geliştirmeye, güzelleştirmeye ve büyütmeye çalışıyor. Kendisine bu manada başarılar ve kolaylıklar diliyorum? dedi.

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz´ın yaptığı bir geziyle alakalı İnegöl´e geldiğini hatırlatan Aktaş, ?Kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün tecrübelerimizi karşılıklı paylaştık, sorunlarımızı, belediyecilikle alakalı yapılacak çalışmaları istişare ettik. Faydalı hayırlı bir görüşme oldu. Ben bu vesileyle Başkanımın şahsında tüm Sivereklilere selam ve saygılarımı gönderiyorum. Ekibine, kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum? şeklinde konuştu.

Başkan Alinur Aktaş´ın ardından söz alan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise ?Başkanımızı makamında ziyaret ediyoruz, sağ olsunlar kendileri zaman ayırdılar, kabul ettiler. Tabi kendilerinin 3. dönemi çok başarılı bir Belediye Başkanımız. Başarılı hizmetlerini yerinde inceleme imkânı da bulduk. Kendileri de ifade ettikleri gibi tecrübelerinden istifade ettik, istişarelerimizi yaptık. Bundan sonra da zaman zaman yine belediyecilikle ilgili kendilerinin tecrübelerinden faydalanmaya çalışacağız. Ben tekrar kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Siverek halkının selamlarını İnegöl halkına iletiyorum? ifadelerinde bulundu.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz´a İnegöl simgelerinin yer aldığı çini ve fincan takımı hediye etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07