"İnegöl Bursa´mızın Gurur Kaynağı"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret eden Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İnegöl´den ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş´tan övgüyle söz ederek, ?İnegöl Bursa´mızın gurur kaynağı? dedi.

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, bir dizi ziyaret için geldiği İnegöl´de Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı da ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Harmancık eski İlçe Tarım Müdürü olan İnegöl İlçe Tarım Müdürü İbrahim Ekren´de hazır bulundu.

İNEGÖL BURSA´NIN GURUR KAYNAĞI

Ziyaret sırasında konuşan Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İnegöl´den övgüyle söz etti. İnegöl´ün Bursa´nın gurur kaynağı olduğunu kaydeden Çetinkaya, ?Bursa´mızın güzel bir ilçesine ziyarette bulunduk. Uzun zamandır gelmek niyetindeydik, bugün kısmet oldu. Harmancık´tan kendisinin gitmesine bir türlü gönlümüzün razı olmadığı İlçe Tarım Müdürümüzü de ziyaret ettik. Kendisiyle çok iyi işler yapmamıza rağmen Harmancık´tan ayrılıp kendi memleketi olan İnegöl´e hizmet etmek istediği yönünde bir düşüncesi vardı. Bizler de saygıyla karşıladık. İnegöl Bursa´mızın gurur kaynağı. Alinur Başkanım da adından gururla söz ettiğimiz bir dostumuz. Yaşı bizden genç olmasına rağmen bizlere ufuk saçan bir yönetim tarzı var. Bugün de kendilerini makamında ziyaret etmek istedik. Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

DAĞ BÖLGESİNDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise dağ bölgesinde güzel çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek ?Bursa´mız 17 ilçesiyle ayrı bir güzel. Dağ yöresiyle, batıdaki Mustafakemalpaşa ve Karacabey´iyle, doğudaki İnegöl´ü Yenişehir´iyle, Gemlik´iyle hepsiyle ayrı bir güzel. Harmancık´ta dağ bölgesinin 4 ilçesinden bir tanesi. Ben Harmancık Belediye Başkanımızı da daha önce makamında ziyaret etmiştim. Sağ olsun bugün kendisi bir taşla birkaç kuş vurdu. Hem kendilerinin eski İlçe Tarım Müdürü olan İnegöl İlçe Tarım Müdürümüzü ve hem de bizleri ziyarete geldi. Harmancık´ta ve dağ yöresinde güzel şeyler oluyor. Eko turizm adına özellikle çok güzel çalışmalar yapılıyor. Ve yörenin makus talihini yenebilmek adına Başkanımızın çok özel gayretleri olduğuna ben bizzat şahidim. Ben nezaket gösterip ziyarete geldiği için teşekkür ediyorum. İnşallah ara yol tamamlandığında da başta Keles olmak üzere dağ yöresiyle irtibatımız daha da gelişmiş olacak? şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Aktaş ve Başkan Çetinkaya karşılıklı hediye takdiminde de bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07